2777
2789
خیلی میترسم بچه ها خیلی

نترس عزیزم...هرچی خدا بخواد همون میشه...نمیتونم بهت بگم اروم باش چون میدونم سخته ولی سعی کن خودتو با یه کاری مشغول کنی تا این چند روز هم بگذره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مینو جون قراره تو سیکل باشی؟

شهریور iui انجام دادم با هفت تا تخمک ولی منفی شد..مهر استراحت بودم...روز دوم پری باید برم سونو بشم که دکتر بگه بعدش چکار کنم

اخی 😕مردا اصلا همکاری نمیکنن...منم الان بحثم با شوهرم همینه فردا باید برم شیراز که پنجشنبه روز دوم ...

حالا خوبه خودشم مشكل داره

منم تهران ميرم دكتر از شهرمون ٤ساعت راه خيلي خسته كنندس من قرار بود اين ماه داروهامو شروع كنم واسه ميكرو

ولي اينبار گفت يه كيست تو سونو هست 

نميدونم اين از كجا در اومد گفت ٢ماه ال دي بخور بعد بيا ببينيم از بين رفته داروهاتو شروع كن

انقدر نااميد شدم پيش دكتر شروع كردم به گريه كردن 

سخته تنهايي 

باور ميكنيد از من نميپرسه چيشد يا اينكه بايد چيكار كنيم

حالا خوبه خودشم مشكل داره منم تهران ميرم دكتر از شهرمون ٤ساعت راه خيلي خسته كنندس من قرار بود اين م ...

پیش مشاور نبردید همسرتون رو؟

حق میدم بهت خیلی سخته...اگه همکاری کنن بهتر نتیجه میگیریم...

الان مشکلات ناباروری خیلی زیاد شده اکثرا خانم ها مشکل باروری و تنبلی تخمدان و ... دارن 

یکی از دوستام مشکل ناباروری داشت میگفت دکتر لیلا سلطانی خیلی خوبه و اینکه یه نشانه هایی داره که اگه زودتر جدی بگیری احتمال درمانت بیشتره حالا تو این مقاله توضیحات خوبی داده من میذارم برات بخونی

علائم اولیه ناباروری

دیگه راه های مختلف و باید امتحان کنی تا به درمانش برسی ایشالا که مشکلت حل بشه عزیزم