2777
2789
ینی پریودیتون نامنظم بوده؟ ناباروری دلیلی داره؟

نه...من ناباروری بدون علت یا همون ناشناخته دارم....هردوتامون کاملا سالم هستیم ولی نمیشه...خیلی دکترای مهتلف رفتم همه گفتن طبیعی باردار میشی و همیشه به خاطر پافشاریه خودم نهایت iui برام انجام میدادن

سلام منم ۱۱ ساله ازدواج کردم.سه بار انتقال جنین منفی شد.سه سیکل کنسلی انتقال به خاطر ضخامت پایین و الان دوباره تو سیکل هستم.امروز روز ۱۱ انتقال هستم و میترسم بی بی چک بگذارم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ای بابا...انشالله خیلی زود نتیجه میگیری...من این ماه برم ببینم دکتر چی میگه...

من ديروز اسير بيمارستانا بودم

ميدوني چي عذابم ميده اينكه تنهايي دنبال درمان ميرم انقدر اعصابم ضعيف شده ميبينم بقيه زنا با شوهراشون ميان حسوديم ميشه

ميگه بچه نميخوام 

ولي من ميخوام تمام تلاشمو بكنم كه بعدا پشيمون نشم كه چرا تلاش نكردم

سلام منم ۱۱ ساله ازدواج کردم.سه بار انتقال جنین منفی شد.سه سیکل کنسلی انتقال به خاطر ضخامت پایین و ا ...

سلام گلم....انشالله مثبتی عزیزم...صبر کن تا روز آزمایش نتیجه بهتر مشخصه

من ديروز اسير بيمارستانا بودم ميدوني چي عذابم ميده اينكه تنهايي دنبال درمان ميرم انقدر اعصابم ضعيف ...

اخی 😕مردا اصلا همکاری نمیکنن...منم الان بحثم با شوهرم همینه فردا باید برم شیراز که پنجشنبه روز دوم سونو بشم حالا شوهرم میگه من نمیام...خودمم با اتوبوس چون پری هستم اذیت میشم...۶ ساعت راه دارم تا شیراز

من ديروز اسير بيمارستانا بودم ميدوني چي عذابم ميده اينكه تنهايي دنبال درمان ميرم انقدر اعصابم ضعيف ...

عزیزم توکل کن به خدا.روز انتقال شوهرم سر کار بود. صبحش هم باهام نیومد.خودم اومدم خونه.روز انتقال دوم خودم گفتم بیا. حس میکنم سرد شده. بدون اینکه غر بزنی و احساسش کنی خودت برو اصلا هم غصه نخور