میمونمت مدیر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60605 عنوان نازنین | مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 75 پست @nazaniiiin مردم از خنده 😂 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام 1398/07/16 | 19:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ranaa24 عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 2583 خودایا اونو وصل میکنن مگه؟ 😂😂نه میدوزن فک کردم جدید اومده من عقب موندم نمیدونستم
7666666 عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1588 خب اینکارارو نکن خواهرم میشه برای جور شدن یه کار خوب برای نامزدم دعاکنید
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123762 اشتباه گرفته لابد اول فك كردم اشتباه گرفته براش توضيح دادمولي بعدش فهميدم نه مثل اينكه ينفر حوصلش سررفته ميخواد بازي راه بندازه خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
نرگسِ_او عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 26082 خب اینکارارو نکن خواهرم بابا یارو تازه عضو شده بود دنبال کاربر نازی میگشت که مجرد بوده نازنین متاهله و بچه نداره اشتباه گرفته بوده من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123762 نوفهمم گلم يكي منو با كس ديگه اشتباه گرفته و من ٢ سال پيش براي كسي به اسم فريال تاپيك زدمميگه من همونم تو گفتي بچه داري و ...بهش گفتم اينجا خيليا هستن كه از ٢ سال پيش دوستاي من هستن الانم فعالن من نگفتم دختر دارم اشتباه گرفتي ميگه الا بلا خوودتي خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123762 پرده بکارت؟ نه بابا😂😂😂منحرف خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
پریساباربی عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 31374 گلم يكي منو با كس ديگه اشتباه گرفته و من ٢ سال پيش براي كسي به اسم فريال تاپيك زدم ميگه من ه ... 😶ردیه خواهر ♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123762 😶 ردیه خواهر بعد كم كم شروع كرد كاربر فلاني تو هستي عكستم برام فرستادي😐گفتم من براي كسي عكس نفرستادم ميگه چرا😂😂😂بعد فهميدم هركي هست مثل اينكه دنبال حاشيه و بازيه خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
پریساباربی عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 31374 بعد كم كم شروع كرد كاربر فلاني تو هستي عكستم برام فرستادي😐 گفتم من براي كسي عكس نفرستادم مي ... هرکی هست آشناس 🤣😂 ♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123762 هرکی هست آشناس 🤣😂 شايد!!😐😐😐همينو كم داشتيم ولي اخه كدوم اشنايي مياد ميگه تو دختر داري دوست پسر داري و... خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
پریساباربی عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 31374 شايد!!😐😐😐 همينو كم داشتيم ولي اخه كدوم اشنايي مياد ميگه تو دختر داري دوست پسر داري ... اه نکبت بزن لهش کن ♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60605 خب چرا اینکارو کردی😐 اگه جلبک دریایی ضریب هوشی بعضیا رو داشت الان خاویار بود 😉 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123762 اه نکبت بزن لهش کن چه ميدونم والا!😐 خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123762 اگه جلبک دریایی ضریب هوشی بعضیا رو داشت الان خاویار بود 😉 😐😂😂بعضيا خووودشونو ميزنن ب اون راه خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤