2777
2789
عنوان

نازنین

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 75 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

@varparide25     @نرگسِ_او     @گلبررگ_67     بياين اينجا😐😐 ...

کو دخترت نازی نشونم بده

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️بعضی روزا تو زندگی هستن که دلت میخواد صدباااار زندگیشون کنی،اون حس خووب اون گریه ی از سر شوق،براتون از این روزا آرزو میکنم😌❤️ ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️

شیشده بچه ها؟ 

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 
ينفر تازه عضو شده  ميگه من دوست توام ٢ سال پيش به من گفتي با دوست پسرت پرده وصل كردي دختر داري ...

😐حالا گیریم توهمونم باشی ک چی😒

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
پرده بکارت؟

آره دوسرشو عین یالان میگیرن وصلش میکنن😒

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️بعضی روزا تو زندگی هستن که دلت میخواد صدباااار زندگیشون کنی،اون حس خووب اون گریه ی از سر شوق،براتون از این روزا آرزو میکنم😌❤️ ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️

ينفر تازه عضو شده  ميگه من دوست توام ٢ سال پيش به من گفتي با دوست پسرت پرده وصل كردي دختر داري ...

خب چرا اینکارو کردی😐

میشه برای جور شدن یه کار خوب برای نامزدم دعاکنید
😐حالا گیریم توهمونم باشی ک چی😒

😂😂😂😂بازي جديده باز 

يكي با اسمم مياد 

يكي پروفايلامو ميزاره 

يكيم اينجوري😐

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤