2777
2789
عنوان

کم کاری تیرویید

329 بازدید | 11 پست

کسی اینجا هست که تو بارداریش کم کاری شدید تیرویید داشته باشه و قرص خورده باشه بچش و به دنیا آورده باشه میخوام از تجربه ها بدونم خیلی ناراحت و نگرانم 

اره‌من بودم نگران نباش عزیزم...چنده تیروییدت؟؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

اره من بودم

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبل از بارداری کم کاری داشتم،الانم دارم دارو مصرف میکنم،ولی زنداداشم حین بارداری فهمید بعد دارو خورد الانم بچش چهار سالشه و سالمه خداروشکر

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹
اره‌من بودم نگران نباش عزیزم...چنده تیروییدت؟؟

من ماه اول ۱۵ بود سریع قرص و شروع کردم از ماه پیش که چهار ماهم شده شد ۳ الان هنوزم رو ۳ نمیدونم چرا پایین تر نیومده الان آخره ماه پنجمم هرروز یه لووتیروکسین ۱۰۰ میخورم 

من ماه اول ۱۵ بود سریع قرص و شروع کردم از ماه پیش که چهار ماهم شده شد ۳ الان هنوزم رو ۳ نمیدونم چرا ...

برا منم ۳ بود نگران نباش چیزی نمیشه خوبه که کنترل شده..اگه کنترل نمیشد نگران کننده بود....

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

تازه من یدوفولیک با لوتیروکسین میخوردم خیییلی پایین اومد اخراش دیگه داشت پرکار میشد😂😂

یدوفولیک خودشم ید داره اونم میاره پایین

چیکارکردی

لووتیروکسین میخوردم شکر خدا مشکلی پیش نیومد ن واس بچه ن واس خودم

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊