2789
عنوان

دلم گرفته😭

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 21 پست
یعنی خوب میشم؟؟

آره عزیزم چرا خوب نشی جای نگرانی نیست خداروشکر از داشته هات لذت ببر میدونی گاهی اینقدرررر دلم تنگ میشه واسه نوزادیه بچه هام خیلی لذت بخشه عوض گریه کردن برو نی نیتو بو کن 

آن نخل ناخلف که تبر شد ز ما نبود 🌴ما را زمانه گر شکند ساز می شویم🎻

ای جان اره خوب مسلما بچه ها تو خونه بیشتر بهشون خوش میگذره ولی مربیام مهربونن تو فکرش نباش بزار بره ...

آره مربیش به خاطر خودشون میگه خوبم باهاشون کار میکنه،،اما تا دخترجا بیفته من پیر میشم،،کاشکی اینقد دوسش نداشتم

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره عزیزم چرا خوب نشی جای نگرانی نیست خداروشکر از داشته هات لذت ببر میدونی گاهی اینقدرررر دلم تنگ می ...

اصلا دارم دیوونه میشم😭😭الان خیلی دلم برا مامانم تنگ شده دوس دارم پیشم بود میخوابیدم بغلش سیر گریه میکردم اما این چند وقت اصلا نتونستم این کار وکنم آخه مامانم از خودم حساس تره اونوقت میرفت خونشون همش به من فکر میکرد😭😭هیچ وقت اینقد دلم مامانم ونخاسته شرایط بدتر از این بوده اما من هیچ وقت اینقد مامانم ونخواستم😭😭😭

آره مربیش به خاطر خودشون میگه خوبم باهاشون کار میکنه،،اما تا دخترجا بیفته من پیر میشم،،کاشکی اینقد د ...

درکت میکنم منم خییییلی وابسته پسرمم امسال که میره پیش کلییی دلم تنگ میشه براش ولی باید تحمل کنیم عزیزم چاره ای نیست 

الهی گاهی نگاهی🥰
اصلا دارم دیوونه میشم😭😭الان خیلی دلم برا مامانم تنگ شده دوس دارم پیشم بود میخوابیدم بغلش سیر گریه ...

میفهممت اما باید قوی باشی 💪💪دنیا جای خوبی واسه آدمای ضعیف نیست گاهی  خودت باید خودتو آروم کنی 

آن نخل ناخلف که تبر شد ز ما نبود 🌴ما را زمانه گر شکند ساز می شویم🎻

بروچندروز پیششون بمون تو شب بیداریا کمکت میکنن،نگران پیش دخترت نباش چیز مهمی رو از دست نمیده،

مم باپدرمادرم یک کوچه فاصله دارییم،ینی اگه نبودن نابود میشدیم من وشوهرم،۳ماهه اول خیلی ادم کمک لازمه

بروچندروز پیششون بمون تو شب بیداریا کمکت میکنن،نگران پیش دخترت نباش چیز مهمی رو از دست نمیده، مم با ...

دخترم تازه یه خورده به مدرسه عادت کرده خودمم حالم بهتر شده نی نی رو بردم دکتر الان حالش بهتره منم یکم میتونم بیشتر استراحت کنم از نظر روحی بهتر شدم ،،،ممنون دوستم همیشه راهنمایی میکنی😍😘