2789
عنوان

دلم گرفته😭

259 بازدید | 21 پست

خانوما من ۱۴روزه زایمان کردم مامانم از شهرستان با آبجی وبابام اومدن پیشم یه دختر دارم تازه میره پیش دبستانی

خیلی به دخترم وابستم اونم همین طور تازه با پیش دبستانی رفتنش کنار اومدم همش نگران هستم وقتی میرم دنبالش میبینمش انگار دنیارو بهم دادن هفته اول اون میزاشتم مدرسه خودم میومدم اتاق گریه میکردم مامانم دلداریم میداد چون شرایط قبل زایمان وبعدش از نظر مالی شدیدپیچیده شد زایمان خودمم خیلی سخت بود خیلی بهم لطمع خورد حساس شدم کلا زندگیم قاطی شد بیخودی شوهرم گیر میدادم الان چند روزه بهتر شدم تا امروز مامانم اینا رفتن باز تنها شدیم الان دوتا دخترام خوابیدن خودم نشستم گریه میکنم دلم گرفته دلم برا خونوادم تنگ شده دلم برا بچه هام میسوزه ،،،میترسم دیگه خوب نشم😭😭

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم دخترم اذیت بشه فکر کنه دوسش نداریم اصلا پشیمون شدم گذاشتم پیش دبستانی😭😭اون روز صبح شوهرم بردش اومد خونه همش شوهرم گریه میکرد میگفت دلم نیومده تنهاش بزارم😭😭مامانم مسخرمون میکرد میگفت مثل اون فیلم شدین که شهاب حسینی و جواهریان مشکل ذهنی داشتن یه پسر داشتن میرفت مدرسه این دوتا همش دور پسرشون میچرخیدن😢

منم از صبح که میرفت همش گریه بود و جلو همسرم همش بغض داشتم ولی اون به رو خودش نمیاورد بعد یه دو ماه خوب شدم اما هر وقت تابستون تموم میشه و روز اول مدرسش دوباره بغض میکنم 

یه دونه پسر دارم پسر تنها

لطفا بچه هاتونو وابسته خودتون نکنید

من الان وابستگی دارم به خانوادم واقعا دارم سختی میکشم

اگر هم وابسته اید جلو اونا بروز ندید که اونا وابسته شن

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
هم خسته ای هم افسردگی بعد زایمان کلا یه مدت باید بگذره تا روی روال بیوفتی 

یعنی خوب میشم؟؟

میترسم دخترم اذیت بشه فکر کنه دوسش نداریم اصلا پشیمون شدم گذاشتم پیش دبستانی😭😭اون روز صبح شوهرم بر ...

منم پسرمو که میزاشتم روزا اول گریم میوفتادمربیش دعوام میکرددرکت میکنم ولی عزیزم اونجا بهشون خوش میگذره گریه چیه آخه

الهی گاهی نگاهی🥰
منم پسرمو که میزاشتم روزا اول گریم میوفتادمربیش دعوام میکرددرکت میکنم ولی عزیزم اونجا بهشون خوش میگذ ...

احساس میکنم دخترم بهش خوش نمیگذره شانس من مربیشون یه خورده سخت گیره و انتظار زیادی از بچه ها داره😢

احساس میکنم دخترم بهش خوش نمیگذره شانس من مربیشون یه خورده سخت گیره و انتظار زیادی از بچه ها داره😢

ای جان اره خوب مسلما بچه ها تو خونه بیشتر بهشون خوش میگذره ولی مربیام مهربونن تو فکرش نباش بزار بره از این وابستگی یکم کمتر شه هم چیزای جدید یاد میگیرن کلی بازی میکنن نگران نباش😍

الهی گاهی نگاهی🥰