2777
2789
عنوان

من یک معتادم

284 بازدید | 20 پست

سلام من قبل از باردایم کلا وقتمو با گوشی سر میکردم و همیشه انلاین بودم.الان که باردارم یک ماه اول خیلی استفاده م رو از اینترنت کم کردم ولی الان دوباره بیشتر شده،مثلا امروز که تنها بودم از ظهر تا الان یه سره گوشی به دستم.یه خرده میشه عذاب وجدان میگیرم و گوشی رو میذارم کنار ولی میبینم واقعا بیکارم و دوباره میرم سراغش.یعنی به طور واقعی اعتیاد پیدا کردم به گوشی.لطفا نگید که خودتو سرگرم کن برو بیرون یا فلان..... .واقعا نمیتونم و الان که باردار شدم بیشتر به خونه وابسته شدم و تنها آروم ترم.فقط میخوام بدونم استفاده از اینترنت برای بچه م چقدر ضرر داره

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نمی تونین به جاش کتاب بخونین یا فیلم ببینین؟

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

بگو شوهرت ببندتت به تخت

تنها چاره ش اینه خودتو مشغول یه کاری کنی

کنار آشیانه ی تو آشیانه می کنم/فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم/کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای/و من برا ی زندگی، تو را بهانه می کنم
کاملا درکت میکنم . خدایی نمیشه کار دیگه ای کرد بدتر میریم سمتش . خیلی بده 😔 بمیرم برا بچم با این ما ...

دقیقا هر وقت میخوام برم سونو کنار میذارمش.میگم برا سلامتیش ضرر داره بعد هم که از سونو برمیگردم میگم ببین سالمه دیگه، بازم تکرار میکنم

فیلم هم بخوام ببینم بازم توی گوشیمه

پس شما از اون دست معتادانی هستین که به ترک تمایل ندارین😁

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست