2777
2789

این دستگاه دارو خونه ایا که خیلی بلند میگن،منو میگن 180😕😕😕

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی

من ماه دیگه که بچمو ببرم بهداشت میگم قد خودمم اندازه بگیرن.ممکنه خود آدم خطا کنه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دستگاه ی بار اندازه گرفتم ۱۵ سانت زیادی زد

گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود / از هرچه زندگیست دلت سیر میشود🥀🍂🍁🏵️‏.                                                             صبر کردن با تحمل کردن خیلی فرق داره.صبر میکنی چون دوس داری، تحمل میکنی چون مجبوری
بسه دیگه،خوبه قدت،درازتر ظرافت زن میره

اتفاقااا بدم میاد از قدم خیلی بلندم حس میکنم ولی میخوام بدونم با متر قدمو درست گرفتم یعنی ۱۶۸ قدم یا اشتباه گرفتم چند بارم اخه با متر گرفتم قدم همون ۱۶۸ دراومد

اتفاقااا بدم میاد از قدم خیلی بلندم حس میکنم ولی میخوام بدونم با متر قدمو درست گرفتم یعنی ۱۶۸ قدم یا ...

با متر گرفتی درسته،همین که ۱۷۰نیستی خیلی خوبه،قدرت خوبه،نرماله

با متر گرفتی درسته،همین که ۱۷۰نیستی خیلی خوبه،قدرت خوبه،نرماله

اختلافش با ۱۷۰ دو سانته دو سانت چیزی نیست 

گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود / از هرچه زندگیست دلت سیر میشود🥀🍂🍁🏵️‏.                                                             صبر کردن با تحمل کردن خیلی فرق داره.صبر میکنی چون دوس داری، تحمل میکنی چون مجبوری
اها یعنی با متر درسته؟؟؟

من با متر میگیرم درست تر درمیاد 

من قدم ۱۷۲ 

ی بار با دستگا قد ووزن گرفتم قد رو زده بود ۱۹۰😂😂 وحشت کردم