2777
2789
عنوان

زبان عربی

| مشاهده متن کامل بحث + 36697 بازدید | 124 پست
یاد 

تو انستا پیچ فیک زدم فقط عربا رو فالو کردم یه عالمه دوست پیدا کردم و باهاشون حرف زدم اول از طریق برنامه مترجم کم کم یاد گرفتم خودم

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
تو انستا پیچ فیک زدم فقط عربا رو فالو کردم یه عالمه دوست پیدا کردم و باهاشون حرف زدم اول از طریق برن ...

چه جالب چقد طول کشید یاد گرفتی اینجوری

به پرواز کردنسوسک بالدار که دقت کنی، یه جوریه انگار خودشم پشماش ریخته از اینکه بال داره🤭🤭کابری اول دی ۹۸ بود...میشه برای حل مشکلات خانوادم صلوات بفرستین🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

💦💦💦💦💦آموزش عربی ( از مبتدی تا پیشرفته)💦

یادگیری عربی آسان و شیرین 💦به همراه تفاسیر قرآن و روایات اهل بیت علیهم السلام💦

کلاسهای حضوری و آنلاین💦

ویژه دخترخانمها و بانوان محترم💦

قیمت توافقی💦💦💦💦💦💦

با یکی که عرب زبانه صحبت کن نیازی هم به کلاس ندارن

منم پولمو ریختم زباله که رفتم کلاس.در ضمن عربی چند مدل داره ببین کدومش مد نظرته و در ضمن لحجه یاد بگیر کتابی بدرد نمیخوره 

با یکی که عرب زبانه صحبت کن نیازی هم به کلاس ندارن منم پولمو ریختم زباله که رفتم کلاس.در ضمن عربی چ ...

سلام من میخوام لیدر بشم و میخوام ک مکالمه عربی تا حد خوبی یاد بگیرم ولی هیچی بلد نیستم ینی کلاس نرم؟ میشه راهنماییم کنید عربی و دوسا دارم ولی 

سلام من میخوام لیدر بشم و میخوام ک مکالمه عربی تا حد خوبی یاد بگیرم ولی هیچی بلد نیستم ینی کلاس نرم؟ ...

سلام.

کلاس تاثیر آنچنان ندارن.اگه بتونی با کتاب های که لغات داره شروع کنی و با یه عرب هر روز مکالمه کنی بهتره

بهترین راه بنظر من برای یادگیری هر زبانی رفتن به یه آموزشگاه خوبه .من تو محدوده درختی کرج یه آموزشگاه معروف میشناسم که خیلی تعریفش رو شنیدیم؛ زبان عربی رو هم آموزش میده .من شماره دفترشون رو میزارم اگر خواستید زنگ بزنید  02633529357

یادنمیگیری. من میخواستم به یکی از. دوستام یادبدم یادنگرفت

چون دوستت یاد نگرفته یعنی اسی هم یاد نمی گیره عجب

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️