2777
2789
عنوان

سویق

187 بازدید | 19 پست

بچه از شما کسی هست که سویق واس چاقی خورده باشه؟

بعد نتیجه داد عایا؟

منم تصمیم گرفتم بخورم اما اندازشو نمیدونم ک چقد بخورم اگ میدونین بگین بهم لطفا.

نی نی سایته؟یا سرزمین عجایب؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من خریدم میمردم تا قورت میدادم احساس خفگی بهم دست میداد کامل نخوردم تاثیریم ندیدم ازش

بعد روش دیگه ای واس چاقی رو هم انتخاب نکردی؟

بعد روش دیگه ای واس چاقی رو هم انتخاب نکردی؟

نه والا جدیدا دوستم شربت سانستول خورده خیلی خوب شده بود البته بستگی به مزاج اینا داره من و دخترخاله م عرق یونجه خریدیم اون قشنگ چاق شد من اصلا تاثیر نداشت روم

من خوردم عالی.صبح ناشتا یه قاشق یا دو قاشق میخوردم ولی هر روز صبح.با شیره انگور قاطی میکردم.یا شیر ولی اولش فقط خالی میخوردم به زور اندازه سه هفته هر روز خالی خوردم.عالیه.امتحان کن.سویق گندم

✨در انتظار معجزه✨
نه والا جدیدا دوستم شربت سانستول خورده خیلی خوب شده بود البته بستگی به مزاج اینا داره من و دخترخاله ...

منم عرق یونجه خوردم اه اه چقد بد مزه بود

هیییچ نتیجه ای نداد

من خوردم عالی.صبح ناشتا یه قاشق یا دو قاشق میخوردم ولی هر روز صبح.با شیره انگور قاطی میکردم.یا شیر و ...

صبح قبل صبحانه یا بعد؟

تا چ وقت خوردی نتیجه داد؟

منم عرق یونجه خوردم اه اه چقد بد مزه بود هیییچ نتیجه ای نداد

بخدا من و دختر خاله م همزمان خریدیم خوردیم بعده دو سه هفته دیدمش انگار صورتشو باد زده بودن اینقد پف کرده بود ولی من یه گرم اضافه نکردم