2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین ببینین خونم چی بود چیشد! 😮

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 71 پست
فقط پتوهاروبرداشتیا    

درضمن جای مبل و تلویزیون هم عوض کردم خو

دلم برات تنگ شده جُرج کوچولو...ینی الان کجایی داری چیکارمیکنی؟ هواگرمه حتمن بازم مریض شدی  ای کاش هيچوقت راضی ب فروش نمیشدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بدون کمک مبل و میز تلوزیون و تی وی رو جابجا کردی دیسک کمر بگیری خوبه ؟! 

😑

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
خسته نباشی عزیزم...ولی چون تجربه دارم بهت میگم،کارایی که مردونه ست یا احتیاج به کمک هستو حتی اگر واس ...

اره منم موافقم بااین کمر درد دفه اول واخرم بود اومد بهش تاکید میکنم خخ

دلم برات تنگ شده جُرج کوچولو...ینی الان کجایی داری چیکارمیکنی؟ هواگرمه حتمن بازم مریض شدی  ای کاش هيچوقت راضی ب فروش نمیشدم
چرا بدون کمک مبل و میز تلوزیون و تی وی رو جابجا کردی دیسک کمر بگیری خوبه ؟!  😑

ادمو برق بگیره جو نگیره😐

وای خوش به حالت من که هی امروزوفردامیکنم آخر شم خیلی سستم زیرش میزنم

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
پس بجنب،برو سراغ آشپزخونه،پیشاپیش خدا قوت

مرسی

تنهاوسایلوجابه جاکردی؟

تنهای تنها

فیلمشم ک سرعتش زیاده برا شوهرم گرفتم تا ببینه چقد زحمت کشیدم تنهایی😁

وای خوش به حالت من که هی امروزوفردامیکنم آخر شم خیلی سستم زیرش میزنم

منم همینجوری بودم تا امروز زد ب کلم