2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین ببینین خونم چی بود چیشد! 😮

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 71 پست
اون چیدمان اولی میگما نگم؟ حالا تغییر دادی بزار بگم دیگه افتضاح بوده ! الان عالیه

😁😁

دلم برات تنگ شده جُرج کوچولو...ینی الان کجایی داری چیکارمیکنی؟ هواگرمه حتمن بازم مریض شدی  ای کاش هيچوقت راضی ب فروش نمیشدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خسته نباشید خواهر یکیم بیاد خودمو با تشک لحافمو از زمین جمع کنه تقصیره همسرمه دیگه از تخت خوشش نمیاد میگه زمین راحتم منه بیچارم موندم اینارو چطوری جمع کنم😭😭😭

مَن حَتی اَگه قَلبَم مِنَت تَپیدَن سَرَم بِزاره دَرِش میارَعم😕
واقعا پس جابه جا کردی وسایل رو دست تنها؟

اره😕مادرشوهرم اومد بالا گفت میگفتی خاهرشوهرت بیاد کمک گفتم ن خودم بلد بودم خخخ

دلم برات تنگ شده جُرج کوچولو...ینی الان کجایی داری چیکارمیکنی؟ هواگرمه حتمن بازم مریض شدی  ای کاش هيچوقت راضی ب فروش نمیشدم
عزیزم شما به این میگی نامرتب😐؟؟؟

بخاطر هوا و باز بودن بنجره ها خیلی خاک گرفته بود همه جارو 😅

اره😕مادرشوهرم اومد بالا گفت میگفتی خاهرشوهرت بیاد کمک گفتم ن خودم بلد بودم خخخ

من مجردی خونه مامانم همیشه همین کار رو میکردم ولی الان برای جابه جا کردن وسایل بزرگ از شوهرم کمک میگیرم

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
یه عکس از آشپزخونت هم بده

آشپزخانه هنوز تموم نشده کلی بهم ریختس

الان میدم

بعد نی نی سایت میرم اونجارم مرتب میکنم😂

فقط پتوهاروبرداشتیا    

😅😅 گردگیری هم کردم دیگ 

کاش منم میتونستم تغییر دکور بدم 

اخه تلویزیونم به دیواره نمیشع جایه جاش کرد

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

خسته نباشی عزیزم...ولی چون تجربه دارم بهت میگم،کارایی که مردونه ست یا احتیاج به کمک هستو حتی اگر واست راحته رو انجام نده...بزار همسرت انجام بده،چاربار اینکارو کنی تا آخر عمر وظیفه ت میشه