نوگل۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 2161 عنوان استرس وسقط 117 بازدید | 9 پست استرس باعث سقط میشه؟ من دوهفته س همش استرس دائمی دارم دست خودم نیست قبلا دارو میخوردم اگرخدارا نشناسیم دعاهم کنیم مستجاب نمی شود چون خدا را نشناختیم 1398/07/16 | 12:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مررررسااانااا۱۳۹۸ عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 4630 نمی دونم سعی کن نداشته باشیمن وقتی لک دیدم خیلی زیاد استرس داشتم رفتم سونو گفتن همه چی خیلی خوبه ولی ۵ روز بعد سونو رشدش متوقف شد و قلبش وایستادسعی کن آروم باشی و به چیزای خوب فکر کنی خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨👩👧
نوگل۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 2161 نمی دونم سعی کن نداشته باشی من وقتی لک دیدم خیلی زیاد استرس داشتم رفتم سونو گفتن همه چی خیلی ... علت لکه بینیت چی بود؟ اگرخدارا نشناسیم دعاهم کنیم مستجاب نمی شود چون خدا را نشناختیم
نوگل۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 2161 نمی دونم سعی کن نداشته باشی من وقتی لک دیدم خیلی زیاد استرس داشتم رفتم سونو گفتن همه چی خیلی ... چه جوری بعداز پنج روز فهمیدی؟ اگرخدارا نشناسیم دعاهم کنیم مستجاب نمی شود چون خدا را نشناختیم
مررررسااانااا۱۳۹۸ عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 4630 علت لکه بینیت چی بود؟ نمی دونم...دکترم گفت چون قلب تشکیل شده اینطوری شدی خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨👩👧
مررررسااانااا۱۳۹۸ عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 4630 چه جوری بعداز پنج روز فهمیدی؟ بعد ۴ یا ۵ روز بود لک بینیم شدیدتر شد و روز جمعه لخته ی خون دیدمشنبه رفتم سونو ۷ هفته و ۳ روز بودم گفتن ۷ هفته۳ روز بود رشد نداشتدقیقا از روزی که خونریزیم بیشتر شده بود خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨👩👧
نوگل۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 2161 بعد ۴ یا ۵ روز بود لک بینیم شدیدتر شد و روز جمعه لخته ی خون دیدم شنبه رفتم سونو ۷ هفته و ۳ روز بودم ... ولی من لک ندارم البته شیاف هم میزارم اگرخدارا نشناسیم دعاهم کنیم مستجاب نمی شود چون خدا را نشناختیم
مررررسااانااا۱۳۹۸ عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 4630 ولی من لک ندارم البته شیاف هم میزارم منم وقتی لک بینی داشتم شیاف استفاده می کردم ولی متاسفانه برای من بجای اینکه قطع بشه یا کمتر...زیادتر شدشما هم تا وقتی لک نداری و علائم بارداریت هست به خودت استرس وارد نکن خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨👩👧
نوگل۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 2161 منم وقتی لک بینی داشتم شیاف استفاده می کردم ولی متاسفانه برای من بجای اینکه قطع بشه یا کمتر...زیادتر ... زیادعلایم ندارم زیرشکمم هیچ تغییری نکرده انگار نه انگار اگرخدارا نشناسیم دعاهم کنیم مستجاب نمی شود چون خدا را نشناختیم
مررررسااانااا۱۳۹۸ عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 4630 زیادعلایم ندارم زیرشکمم هیچ تغییری نکرده انگار نه انگار منم هیچ علائمی نداشتمولی وقتی خونریزیم زیاد شد درد سینه ام خیلی کم شد خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨👩👧