2777
2789
عنوان

سونوی اول من ،کسی بلده؟

163 بازدید | 19 پست

خانوما این سونوی پنج هفته امه 

من این ماه کلومیفن خوردمو امپول ازادسازی زدم 

الان داشتم سونومو نگا میکردم یه چیز مشکوک دیدم 

بغل ساک بارداری که دیده شد 

احساس میکنم یه ساک خیلی کوچیک ،در حد دو میلی متر هم دیده میشه

خود ساک بارداری اصلی 8میلی متره

کسی تجربه ای نداره در این مورد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه کیست باشه، و نگرانی هم اصلا نداره

منم کلومیفن خوردم و پریروز تو سونوی ۸ هفته دیدیم یه کیست دارم

من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏

من ک یکی میبینم😕

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
ممکنه کیست باشه، و نگرانی هم اصلا نداره منم کلومیفن خوردم و پریروز تو سونوی ۸ هفته دیدیم یه کیست دا ...

سلاممم بهناز خانم بیوفا

خوبی؟

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
خدایی تو چطور تشخیص دادی، بیخیال رحم توی سونو پر از سایه ست، فقط متخصصش میتونه متوجه شه

راستش خودم ندیدم 

همسرم داشت نگا میکرد گفت یه گردی ریز هم بغلشه انگار