2777
2789

بچه خیلی ناراحتم  😭نمیتونم جلوی اشکامو بگیرم 

خانوادع شوهرم چند روزه بنایی دارن 

منم سنگین شدم دوروز دعوت کردمشون  یه روز تو اوج سرماخوردگیم شوهرم از پیش خودش دعوت کرد 

حالا دیشب من انقد پا درد و کمر درد بودم الان یکم بهترم سرماخوردگیم هنو خوب نشده دوباره زنگ زده شب میان خونمون 

مگه مهمون فقط غذا میخواد مگه خونه نمیخواد تمیز باشه مگه من نباید حال داشته باشم بابا حاملم  نیاین بگین لوس بازی درنیار شوهرم دیشب دید حالمو نباید به خاطر بچشم شده یکم مراعاتمو بکنه کلی زحمت میکشم میاد میگه غذات بو میده بعد میشینه ازمرغای جاریم جلوش تعریف میکنه 

حالا مرغاش خوشمزم باشه خوبه مرغاشو با پوست میپزه😭

کاش تهش تشکرم کنه راضی بودم 

الان غور زدم سرش که چرا گفتی تا ده سال دیگه میشینه میگه یه غذا میخواستی درست کنی خودت اینور اونور کردی 

خیلی دلم گرفته اخه بگو تو شوهرمی تو که حالمو میبنی ...خسته شدم دیگه 😔😭

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخوام از بیرون بگیره الان تازه یکم کاراش خوب شده باید کلی پول بده به غذا .

خیلی ناراحتم .همیشه من بد بودم خانوادش خوب 

همیشه من کمک دستشون بودم ان شاالله شوهرهیچ کس انقد  بی مهر وبی عاطفه نباشه 

پیر شدم از دستش 

پری شب گفتم بالا چشم زن داداشت ابرو قهرکرد باهام خخخخ ببیننین من چقد بدبختم دیگه

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
بگو برو از بیرون غذا بگیر، با این وضعم من نمیتونم از پس کار خونه بیشتر برنمیام. غذاهامم که بو میده. ...

برادرشوهرم و جاریم اصلا خونه نیستن مادرشوهرم میره غذا میزاره اونا شب مبان میخورن 

بعد خود شوهر خرم رفته گفته یه شب خونه من یه شب خونه تو جاریم هم سن مامانمه حالا 

بگو من حاملم تو منو بایه زن ۵۰ ساله مقایسه میکنی 

خدالهی به حق علی جوابش بده

برادرشوهرم و جاریم اصلا خونه نیستن مادرشوهرم میره غذا میزاره اونا شب مبان میخورن  بعد خود شوهر ...

امشب بپز و بزار بيان.اصلا نشين و هي كار كن.اخر شب يهو خودتو بزن به درد و اينا.مثلا موقع سفره انداختن بشين يه چيزو بردار و بعد پاشو.دولا نشو.بعد هي شكل صورتت شكل اين باشه كه درد داري ولي نگو.بعد كه رفتن به شوهرت بگو من كلا درد داشتم ايناهم ك اينجا بودن.نگفتم كه ناراحت نشن.فردا هم اصلا كار نكن و بگو حالت بده بچه جمع كرده خودشو يه گوشه.

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
امشب بپز و بزار بيان.اصلا نشين و هي كار كن.اخر شب يهو خودتو بزن به درد و اينا.مثلا موقع سفره انداختن ...

اینی که گفتی واقعا برام اتفاق افتاد دفعه قبل که اومدن همین بود حالم اما کسی به فکرمن نبود .شبش من میخواستم ازاین پهلو به اون پهلو بشم کمرم نمبچرخید از درد وقتی مهم نباشی همین میشه