2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والله ازمايش نميدونم

ولي من ك ١٥ و ١٦ هفته يه چيز گفتن

١٩ هفته يه چيز و اهصاب و روان شوهرم بهم ريختن

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
والله ازمايش نميدونم ولي من ك ١٥ و ١٦ هفته يه چيز گفتن ١٩ هفته يه چيز و اهصاب و روان شوهرم بهم ريخ ...

راست و دروغ به خاله منم گفته بودن بچت دختره بعد پسر شد با سونو هم پیش میاد درست تشخیص ندن دیگه ازمایش که خیلی احتمال غلط بودن توشه

راست و دروغ به خاله منم گفته بودن بچت دختره بعد پسر شد با سونو هم پیش میاد درست تشخیص ندن دیگه ازمای ...

به خالت هفته چند گفتن ؟

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰