2777
2789
عنوان

خوشگل خانمها...

55 بازدید | 9 پست

دوستان لطفا میشه بگید که به چ دلایلی شوهرتون رو دوست دارید؟از چ اخلاقها و رفتارهایی که داشته یا داره باعث شده که دوسش داشته باشین؟

میخام دلیلهایی که همسرتون رو دوس دارید بدونم .

ممنون میشم جواب بدید .

خدایا خواهش میکنم ازت یه معجزه کن ،میشه لطفا واسه مشکلم صلوات بفرستید.اللهم صلی علی محمدوال محمد وعج الفرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسیس نیس بددل نیس اخلاقش خوبه ب دل نمیگیره اصن عاشقمه اولویت اولش منم

اگر بخای توی پیام یا نامه واسش بنویسی که به این دلایل ددست دارم دیگه چ دلیلهایی میگی

خدایا خواهش میکنم ازت یه معجزه کن ،میشه لطفا واسه مشکلم صلوات بفرستید.اللهم صلی علی محمدوال محمد وعج الفرجهم
کلا همه چی تمووومههههه

دلیلش رو بگو لطفا 

فکر کن میخای تو پیام بهش بگی به این دلیلها دوست دارم 

چی میگی 

اگر بخای توی پیام یا نامه واسش بنویسی که به این دلایل ددست دارم دیگه چ دلیلهایی میگی

فقط من واسش مهمم بغیرازمن میدونم ب کسی نگاااه نمیکنه خیلی کوتاه میاد لجباز نیس ارومع و ارومم میکنه

منتظراومدنت هستیم مسافرکوچولوی خووودم😻😍😘
دلیلش رو بگو لطفا  فکر کن میخای تو پیام بهش بگی به این دلیلها دوست دارم  چی میگی

میگم عزیژم واس مهربونیت دلگرمیت واس تعهدت واس دست و دلبلزبودنت و واس اینک دوسم داری ممنونم و بدون عاشقتم

منتظراومدنت هستیم مسافرکوچولوی خووودم😻😍😘