سلام خانوما کسی هست که شوهرش یگان ویژه باشه من نامردم امروز انتخاب رسته کرد یگان ویژه افتاده......میخواستم ببینم شرایطش چجوره؟! حقوقش؟! محل اموزشیشون؟!
الان تو این اوضاع احوال مملکت واسه چی همچین چیزی رو انتخاب کرده...نمیخوام نگرانت کنم ولی واقعا اوضاع مملکت رو هواست شلوغ بشه این بنده های خدا اولین نفر باید در مقابل هموطنشون وایسن...یا از اونطرف تو عملیات های خیلی خطرناک باشن....نمیدونم بنظرم تک شد تغییر لدین
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من خودم همسرم نظامیه گلم مرتب منتقل میشیم یه سال هم زابل بودیم
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔