2777
2789
عنوان

بچه ها 😭😭😭😭

173 بازدید | 15 پست

تنها مادر بزرگم فوت شده😔

+ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان                                               (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هروقت بوسش میکردم تنش گرم بود ولی دیروز ک بوسش کردم یخ بود یخ.. داشتن میشستنش هیچی نمیگفت ساکت ساکت بود حتی چشاشم باز نکرد

+ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان                                               (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....                             
روحشون شاد من هم بعد از ۳ سال هنوز به شدت دلتنگ مادربزرگ مهربونم میشم.

مممون.. خدا بیامرزه

هروقت بوسش میکردم تنش گرم بود ولی دیروز ک بوسش کردم یخ بود یخ.. داشتن میشستنش هیچی نمیگفت ساکت ساکت ...

مادربزرگ خودمو تصور کردم چون موقع مرگ بالاسرش بودم و تو غسالخونه رفتم دیدمش...روحش شاد

امید امکان معجزه رو بیشتر میکنه

مادربزرگ خودمو تصور کردم چون موقع مرگ بالاسرش بودم و تو غسالخونه رفتم دیدمش...روحش شاد

مرسی خدا بیامرزه.. هروقت اون لحظه ک تو غسالخونه بود و یادم میاد اشکم در میاد.. دلم براش تنگ میشه خیلییی

آخی این سردی تا آخر عمر رو لبات میمونه😭😭من آخرین باری که پدرمو لمس کردم هنوز سردی صورتش یادمه😔😔 ...

خدا پدرتو بیامرزه.. راس میگی اولین بارم بود ی ادم انقد سردی رو میبوسم و یادم نمیره.. دلم میسوزه برا پدربزرگم نمیدونین چقد سخته گریشو میبینم... 

خدا پدرتو بیامرزه.. راس میگی اولین بارم بود ی ادم انقد سردی رو میبوسم و یادم نمیره.. دلم میسوزه برا ...

عزیزممم. خیلی حواستون باشه بهش.مردا بعد از زناشون مخصوصا تو سنای بالا شکننده میشن.ولی زنا بعد از مردشون به عشق بچه هاشون زندگی میکنن