2777
2789
عنوان

مشکل بزرگ من

| مشاهده متن کامل بحث + 51567 بازدید | 309 پست

به بچت بگو اگه بچه فلانی بیاد دیگه پارک نمیتونیم بریم یا از شهر بازی خبری نیست 

اونام اومدن بگو ببخشید مهمون دارم بعد میبینه مهمون نداری دوزاریش میوفته بعد یه بار کلا دروباز نکن بگو داشتم با بچه درس کار میکردم یه بار تا اومد بگو الان داشتم میرفتم بیرون ببخشید یه بار بگو میرم منزل مادرم یه بار بگو خونه خواهرم یه بار بگو خونه دوستم میرم یه بار بگو خونه دخترخالم دعوتم یه بار بگو عروسی دعوتیم یه بار بگو دور از جون عزا دعوتیم یه بار بگو کلاس دارم یه بار بگو حمومم یه بار بگو مریضم یه بار بگو دستشویی بودم ۷-۸ بار پشت هم بگی نه میفهمه

الهی به امید تو...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیز دیگه هم بگم من یه همسایه داشتم خیلیییییی میومد خونم من خودم خونه هیچکی نمیرم ولی اون خیلی میومد یه کوتاه فکر به تمام معنا بود کلی بهش خوبی کردم از همه نظر از غذا بگیر تا نگهداری بچه من شوهرم زیاد ماموریت میرفت نگو خانوم همجا رو پر کرد شوهر من زن داره یه شهر دیگه وقتی این حرف و از یکی از همسایه هام شنیدم چنان ابرو خودشو شوهرش بردم در زدم همین که در و باز کرد با مو انداختمش جلو در تا بخوره فحشش دادم برا اینکه بددددد سوخته بودم من اینهمه به تو خوبی کردم چون یه بار با دوست پسرش گرفته بودنش داخل خونش هیچکس جواب سلامش نمیداد ولی من میگفتم اشتباه کرده گناه داره نگو این کلا ذاتش خرابه بلایی سرش اوردم شبانه اسباب کشی کردن در رفتن از بس بی حیا و بی ادب بود الان یادش افتادم باز عصبی شدم

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش
همش میگم اگه دروباز نکنم ناراحت میشه میره پشت سرم حرف میزنه برا بقیه اینجا زود برا ادم حرف درمیارن ...

اگه نظامی هستین کلا سازمانیاش عین لونه زنبوره پس قطع رابطه به نفعته جنگ اول بهتر از صلح آخره چند بار در و باز نکن بهونه بیار خودم خواب بودم بچم خوابه چه میدونم حمومیم صدای تلوزیون بالا بوده نشنیدیم 

این دیگه تعارف نداره غذا هم درست کردی نبر والا مجبور که نیستی ویارونه همسایه رو هر روز بدی

وااای پریشب بچشو فرستاده بود به خاله بگو بدو بیاد بالا گفتم لابد حالش بده دیدم ازم میخواد برچسب کاب ...

خدا صبرت بده 

من ک نمیتونم اصلا

و خدایی ک دراین نزدیکی هست حتما کمکم میکنه ک منم ب حاجتم برسم (یه نی نی سالم وصالح)ان شاالله  
همش میگم اگه دروباز نکنم ناراحت میشه میره پشت سرم حرف میزنه برا بقیه اینجا زود برا ادم حرف درمیارن ...

حرف در بیارن به درک بزار انقد حرف بزنن که جونشون در بیاد میگم که تو این مورد فقط به خودت فک کن نه مردم

خدا نکنه خاک باید به سره کسی باشع که انقد خودخواهه مسعولیت بچشو میزاره رو دوش تو اصلا رو چ حسابی مسع ...

دوس دارم گریه کنم بخدا

خیلی ضعیفم تو این قضیه

ما از شمال برنج خریدیم

یکم دادم بهش چون اش اورده بود

بعد پسرش اونروز جلو مامانش میگه خاله یکم دیگه ازون برنج شمالیا بده بهمون

یا میگه رفتی فروشگاه برام فلان چیزو بخر

چی بگم من به این بشر پررو

اگه نظامی هستین کلا سازمانیاش عین لونه زنبوره پس قطع رابطه به نفعته جنگ اول بهتر از صلح آخره چند بار ...

اره نظامی

اونروز شوید باقالی گذاشته بود دم اجاق گاز بود تازه گذاشته بود شوهرش اومد رفت بالا پسرش موند ناهار دیشب میگه هوس شوید پلو کردم وابگوشت گوشتم نداریم😐

کاش بتونم الان جمعه شوهرم شیفته من کجا فرار کنم برم ماشینم میبره کاش خودش درک داشت

فرار نکن شب صدا تلویزیونت زیاد کن گوشیتم زنگ زد جواب نده فردا یا روز بعدش گفت چرا باز نکردی بگو والا حوصله مهمون نداشتم دلم گرفته بود دلتنگ خونواده م بودم داشتم با اونا صحبت میکردم 

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش
دوس دارم گریه کنم بخدا خیلی ضعیفم تو این قضیه ما از شمال برنج خریدیم یکم دادم بهش چون اش اورده بو ...

بخاطره همین رفتاراشونه من انقد بهم فشار اومد که دلو زدم به دریا مث اینکه هنوز میتونی تحمل کنی پس تحمل کن وزجر بکش

اره دختر منم میزنه میرم بوس وبغلش میکنم میگه وای چه حوصله ای داری انقدر قربون صدقش میری لوسش نکن😶

به خدا اشتباه میکنی من نمیگم بی ادبی کن میگم محترمانه حالیش کن چند بار تذکر بده مستقیم نه غیر مستقیم وقتی انقدر راحته خونتون شما هم راحت باش بگو دست نزن بیا این طرف شوهرم رو وسایل حساسه . یا گفت بچمو بیار و ببر بگو نمیتونم کار دارم 

خودتو بزن به بیحالی و بی اعصابی 

به دخترت هم تشر بزن که باهات همکاری کنه

فرار نکن شب صدا تلویزیونت زیاد کن گوشیتم زنگ زد جواب نده فردا یا روز بعدش گفت چرا باز نکردی بگو والا ...

یبار باز نکردم هر نیم ساعت میومد در میزد

خیلی سریشه

بچه ش کلاس اوله ساعت ۱۱ وربع میاد خونمون تا۱۲ وربع میره دنبالش میان دوباره خونه ما بجه ش رو تحویل میده خودش میره بالا

ما طبقه اولیم شانسم اینجوریه

اره نظامی اونروز شوید باقالی گذاشته بود دم اجاق گاز بود تازه گذاشته بود شوهرش اومد رفت بالا پسرش مو ...

منم ۱۲ ساله داخل منطقه نظامی م از من میشنوی قطع رابطه کن هرچه سریع تر چون واقعا حرف داخل منطقه نظامی ها زود میپیچه توجه داشته باشی از هر فرهنگ و قومی هست بخوای با همه ساز بیای از خودت دور میشی بقول مامانم میگه دور خودت دیوار بکش که امنیتت بهتر باشه