2777
2789
عنوان

مشکل بزرگ من

| مشاهده متن کامل بحث + 51567 بازدید | 309 پست
اون هم فهمیده رودربایستی داره اصلا باید بفهمه هستی در رو باز نمیکنی

همینو روم نمیشه

تازه بهم اولا گفت تو رو خدا تو بچه نیاریا

بذار بچه های من از اب وگل دربیان بعد هر کار خواستی بکن

من دهنم واموند😔

همسایه ما هم همینجوره ،،،من اصلا روم نمیشه چیزی بگم اون روز گفت جایی هستم برو دخترمو از مدرسه تحویل بگیر رفتم،،،اومد خونمون ،،ظهر تازه خواب رفته بودم یه صدای بدی اومد رفتم دیدم دختره رفته تو کمد دخترم تمام قفسه های شیشه ای کمد افتاده شکسته همه وسایلا ریخته بیرون ،،،شانس اورده بود فقط رو پاش نیوفتاده بود،،،،،

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همینو روم نمیشه تازه بهم اولا گفت تو رو خدا تو بچه نیاریا بذار بچه های من از اب وگل دربیان بعد هر ...

اگه کوتاه بیایی تا ابد باید بری از همین الان شروع کن الان دخترت هم این اخلاق آزار دهنده شنا رو داره یاد میگیره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

والا مام به زنگ که رحم نمیکرد هیچ‌مث وحشیا در میزد ساختمون نیس ولی همسایه ها میشنون کر نیستن که ولی ...

وااای من ۶ سال راحت و خوب زندگی کردم الان عذاب میکشم عادت هم ندارم به اینهمه روابط نزدیک وفضولی

دلم نمیاد بگم خاک تو سرم 😁اما واقعا خاک توسرم😫

وااای من ۶ سال راحت و خوب زندگی کردم الان عذاب میکشم عادت هم ندارم به اینهمه روابط نزدیک وفضولی دلم ...

یک بار برای همیشه 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اگه کوتاه بیایی تا ابد باید بری از همین الان شروع کن الان دخترت هم این اخلاق آزار دهنده شنا رو داره ...

دخترمم باهام همکاری نمیکنه اخه

تو محوطه میبیندش میگه میای خونمون؟😐

بچه پررو در کمد لباسام کمد رخت خوابام همه رو باز میکنه

دخترمم باهام همکاری نمیکنه اخه تو محوطه میبیندش میگه میای خونمون؟😐 بچه پررو در کمد لباسام کمد رخت ...

اون بچه است داره از شما یاد میگیره

کاش بتونم الان جمعه شوهرم شیفته من کجا فرار کنم برم ماشینم میبره کاش خودش درک داشت

خودش درک نمیکنه شما بفهمونش معلوم یاد خودش هست یا شما داری بهش فکر میکنی

اون بچه است داره از شما یاد میگیره

دخترم انقدر اروم بود خانوم مثل ی پرنسس بود توخونه

الان همش لگد میندازه از رو مبلا میپره تو طبقات کمد دیواری میره بالا

همش مثل اون پسره شده میگه بیا بریم جنگ بازی

دیشبم به مامانش گفتم روحیه ش عوض شده خشن شده با مسرت بازی میکنه گفت اره پسرم همینجوره

وااای من ۶ سال راحت و خوب زندگی کردم الان عذاب میکشم عادت هم ندارم به اینهمه روابط نزدیک وفضولی دلم ...

خدا نکنه خاک باید به سره کسی باشع که انقد خودخواهه مسعولیت بچشو میزاره رو دوش تو اصلا رو چ حسابی مسعولیت قبول میکنی ؟پس فردا بچش حین بازی یه چیش بشه راحت میتونه ازت شکایت کنه فکر این روزا هم باش مسعولیت قبول کردن اونم بچه یه غریبه !!!!!!اونوق نه اخ میارش نه اوخ

عزیزم در د باز نکن همسایه ما وسایل برقیمو هم میبرد باید بزور پس میگرفتم توستر من و برد تا دو هفته نمیاورد میگفت خب بیا اینجا درست کن خبلی هم پولدار بود میگفتم خب بخر این که ارزونه میگفت مامانم گفته شما داری دیگه چرا بخری هر وقت خواستم از مال تو استفاده میکنم یه سری دیگه اومد ببره ندادم گعتم خراب شده بعد که رفتم بیرون اومده بود از شوهرم گرفته بودش یعنی میدونست دوست ندارم و بهش نمیدم ولی پرررو بود 

دخرش بچمو میزد پسرش خرابکاری میکرد اصلا یه وضعی بود به خدا 

دخترم انقدر اروم بود خانوم مثل ی پرنسس بود توخونه الان همش لگد میندازه از رو مبلا میپره تو طبقات کم ...

خودت باید آرامش رو به خودت و دخترت برگردونی یه مادر با روحیه ضعیف ببخشید این رو میگم یه دختر تو سری خور بزرگ میکنه قوی باش این اولین آموزش برای دخترت هست جدا کردن یه عنصر مزاحم از زندگی که فردا دخترت تو زندگی خودش اینطوری نشه آروم که هر چی میگن بگه باشه

عزیزم در د باز نکن همسایه ما وسایل برقیمو هم میبرد باید بزور پس میگرفتم توستر من و برد تا دو هفته نم ...

اره دختر منم میزنه میرم بوس وبغلش میکنم میگه وای چه حوصله ای داری انقدر قربون صدقش میری لوسش نکن😶