2777
2789
عنوان

مشکل خانوادگی

172 بازدید | 11 پست

نمیدونم ازکجاشروع کنم فقط کمکم کنین چون به هیچکس نمیتونم بگم وکمک بخوام

یه خانواده۴نفریم باخواهرکوچیکم۷سال تفاوت سنی دارم

پدرومادرهردوشاغل مغازه دارکه هیچ وقت بالاسرمون نبودن من توبدبختی نداری بزرگ شدم خواهرم تورفاه 

من ازدواج کردم یه دختردارم وچون نوه اول خانوادهاس خواهرم که۱۸سالشه بهش حسادت میکنه

اینقدبهش محبت کردن وهرچی خواسته فراهم مونده الان که سال آخرمیگع مدرسه نمیرم وراه دورمیخوام بخونم 

من مجبورم بخاطریه سری مسایل هر۱ماه برم خونه بابام بمونم 

امروزخواهرم کلی حرف بارم کردکه توباعث میشی آزادیموبگیرن ومحدودم کنن بمیری ازدستت راحت شم ازخونمون برو

بعدش سرناهارداشتم به دخترم غذامیدادم که مامانم مدام صداکردبیاغذاتوبخورمنم گفتم میام خب ناراحت شدگفت وسایلاتوبچتوبرداربروخونت 

منم امشب اومدم خونه ولی خیلی دلم گرفته همش اشکام میریزه

چیکارکنم؟

امیدت فقط به اون بالایی باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مامانت بیرونت کرد یعنی ؟ چرا اخه

باخواهرم بحث کردم بعدش موقع ناهارگفتم میام خب 

انگاربهش برخورد

بیچاره بابام همش میگفت بروخونه میخواست منصرفم کنه

امیدت فقط به اون بالایی باشه
خودمم توفکرم همین بود بیچاره شوهرم ازسرشب مدام میگه چیشده حرف بزن خالی بشی من فقط بغض وگریهم میاد

می فهممت، ناراحت نشو درس میشه

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
باخواهرم بحث کردم بعدش موقع ناهارگفتم میام خب  انگاربهش برخورد بیچاره بابام همش میگفت بروخونه ...

الهی عزیزم چه حرکت بدی داشتن باهات اصلا درست نبوده  خودت و ناراحت نکن گلم با گریه و غصه و خودخوری چیزی درست نمیشه اصلا ن برو خونشون ن بهشون بزنگ اگه دیدیشون هم خیلی سرد و خشک باش سرسنگین یعنی چی اخه