2821
2789
عنوان

مادرم مریضه

97 بازدید | 8 پست

دوستان ..من پدرمو سر لجبازی ویکدنده بودن از دست دادم دوست نداشت بره دکتر ...با اصراروگریه وتهدید رفت اما پس فردای اون روز فوت شد ...اخ چ داغی بالاتر از این 

حالا مادرم هم لجبازه چکارکنم ....چرا من اینقد بدبختم تازه دیشب لو دادده روزه که قلبش درد میکنه ومن هرشب ازش میپرسم قرصاتو خوردی میگه اره 

دیشب میگه منظورم قرص پادرد بوده نه قلب چون فراموشی داره شایدم بی اهمیت ...من ارزو کنم بمیرم گناهه؟

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الهییییی.چه فرزند خلفی هستی که اینقد به فکر مادرتی ....خدا به مادرتم تن سالم بده

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
خب تو حواست باشه خودت قرصاشو بده بهش

باورت میشه منم یادم میره ...الان شش ماهه باید بره دکتر برای سرش دستگاه بزارن تست کنن تا یه دستگاه که نمیدونم اسمش چیه ب سرش وصل کنن...

من افسردم همش خواب ..

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
خدا مادرت رو شفا بده عزیزم

ممنون عزیزم 

باورت میشه منم یادم میره ...الان شش ماهه باید بره دکتر برای سرش دستگاه بزارن تست کنن تا یه دستگاه که ...

خب دیگه مادرت ک میگی فراموشی داره بنده خدا خودتم ک اینطوری بالاخره باید یکی حواسش باشه پاشو پاشو خودتو جمعو جور کن مراقب مادرت باش فردا خدایی نکرده حسرت نخوری

حالا فراموشی ب کنار ...لجبازه ....نمیرررررررره دکتر

ب سرم زده قرص خوای اور بندازم تو غذاش وببرمش دکتر ...الهی از عمر من و خواهرام وبرادرم رو مادرم 

میترسم تا حالا از این کارا نکردم