2777
2789
همکار مامانم دو تا بچه داشت ،شوهرش بش خیانت کرد،با دوتا پسر ازش طلاق گرفت

البته همکارش کار داشتو مستقل بود ،مهریه وخونشو از شوهزه گرفت،الان خیلیا با بچه طلاق میگیرن ولی مستقلن

دوتادخترکوچیک دارم اهل مشاوره نیس من هیچ پشتوانه مالی ندارم بخداشوهرم همه چیش خوبه هیچ مشکلی ندارم ج ...

خیانت خودش به اندازه کافی بدترین چیزه،هیچ میدونی اگه با دختر دیگه ای کاری کرد چی میشه؟مهم تعهده،من خودم از خدا میخام ایشالله شوهرم خوب باشه ولی اگه خدایی نکرده بددراومد از بس بابام اذیتم کرده از شوهرم طلاق میگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیانت خودش به اندازه کافی بدترین چیزه،هیچ میدونی اگه با دختر دیگه ای کاری کرد چی میشه؟مهم تعهده،من خ ...

من خودم میدونم ک باهمشون رابطه جنسی داره درحال حاصرم بایه هرزه مطلقه رفیق شده ک رابطه جنسی هن داره حتی تونبودخونه هم میارتش تونمیتونی منودرک کنه روح من مرده من غرورم خردشده اماراهی ندارم ن کاری ن درامذی ن خانواده ی پولداری هییییچ خداهم منوفراموش کرده همین الان ک دارم جواب تورومیدم دیشب رفته هنوزم نیومده مطمئنم باهمون هرزه هست ولی نمیتونم ثابت کنم

خدایاهزارآرزوطلبکارم ویک مرگ بدهکار...یاطلبم رابده یاطلبت رابگیر  
من خودم میدونم ک باهمشون رابطه جنسی داره درحال حاصرم بایه هرزه مطلقه رفیق شده ک رابطه جنسی هن داره ح ...

بقرآن زندگیت دقیقا شده عین همکار مامانم،اینو گفتی چشام گرد شد،اونم شوهرش دقیقا با یه هرزه مطلقه دوست شده بود عاشقش شده بود میخاست باش ازدواج کنه بعد زنش طلاق گرفت از مرده ،چرا این زنا اینقد خرابن مردا هم پا میدن،درکت میکنم متاسفم واقعا

نمیدونم والافعلاک دوستن تاحرفی هم میزنم میگه مگه مغزخرخوردم برم هرزه هاروصیغه کنم ولی اگه صیغش کنه دیکه زندکی نمیکنم حتی اکه توخیابون گدایی کنم چون اون هرزه ازهمه لحاظ ازمن.پایینتره وجالبیش اینه ک اون اول دوستدختررفیق شوهرم بوده اون 4سال حتی حامله هم شده وسقط کرده

نمیدونم والافعلاک دوستن تاحرفی هم میزنم میگه مگه مغزخرخوردم برم هرزه هاروصیغه کنم ولی اگه صیغش کنه د ...

عزیزم بیخیال باش خودتو عمرتو جونیتو پاش نسوزون ،اون هرزه هم اول دوست برادر شوهر همکار مامانم بوده،عجب دو تا قصه ی مشایه،اگه کار آزادم پیدا کنی خوبه اگه دیپلمم باشی یه امیدی هست ،اگه کار داشته باشی بهتره ،شوهرت پولداره ؟یه خودی بهش نشون بده،کار پیدا کن مستقل شو یه مدت بش بی محلی کن ،برین پیش مشاور بعد الکی نمایش دربیار بگو میخام طلاق بگیر ،نمایشی برو دادگاه شاید دست از کاراش برداشت

من فقط گفتن اگه مچتون روبگیرم بازم دیگه طلاق میگیرم هیچی بنامش نیس یه خونه وماشین داره ب نام مامانش ضمنا من هزاربارقهرباهاش سراین اخری بحث داشتن حتی رفتم وسزیع اومده دنبالم وقول دادهدک دیگه خیانت نکنه ولی کرده منم فقط منتظرم ببینم بااین هرزه ب کجانیکشه من هیچ کاری بلدنستم جدابشم فقط بایدبرم کلفتی