2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق شوهرمم اون دائم خیانت میکنه ن ولم میکنه اززندگیش برم ن دست ازهرزگی میکشه منومعلق نگه داشته اکه بخوام داستان زندگیموتعریف کنم مثنوی میشه لعنت ب خیانت

خدایاهزارآرزوطلبکارم ویک مرگ بدهکار...یاطلبم رابده یاطلبت رابگیر  
من عاشق شوهرمم اون دائم خیانت میکنه ن ولم میکنه اززندگیش برم ن دست ازهرزگی میکشه منومعلق نگه داشته ا ...

نه من تصورمو گفتم اگه شوهرم سن بالا بود یا به اجبار باش عروسی کردم خودم بش خیانت کنم،تو خیانت اگه فیلم عشق ممنوعو دیدی به ضرر دو تا خیانتکار تموم میشه ،خب مستقل شو کار پیدا کن با شوهرت حرف بزن مشاوره برین مشکل حل نشد جدا شو،بچه نداری؟خیلیا الان طلاق میگیرن،اصن طلاق مده

دوتادخترکوچیک دارم اهل مشاوره نیس من هیچ پشتوانه مالی ندارم بخداشوهرم همه چیش خوبه هیچ مشکلی ندارم جزخیانتاش هرچی هم باهاشدحرف میزنم انکارمیکنه بااینکه بارهامچش روگرفتم فک کنم مجردباشی واسه همین الان نمیتونی شرایطمودرک کنی من بایداینده بچهدهام هم درنظربگیرم

خدایاهزارآرزوطلبکارم ویک مرگ بدهکار...یاطلبم رابده یاطلبت رابگیر  
دوتادخترکوچیک دارم اهل مشاوره نیس من هیچ پشتوانه مالی ندارم بخداشوهرم همه چیش خوبه هیچ مشکلی ندارم ج ...

همکار مامانم دو تا بچه داشت ،شوهرش بش خیانت کرد،با دوتا پسر ازش طلاق گرفت