نفس۳۱۷۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 2435 عنوان اسکراب 171 بازدید | 6 پست کیا تا حالا از این اسکراب ها که ۳روزه رنگ پوستو روشن میکنه امتحان کردن مثلا کلیپی دیدم مال اسکراب اینارو قاطی کرد ابلیمو+عسل+شکر +سرکه +شیر دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃 1398/07/16 | 00:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roza_1928 عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 8678 سه روزه؟؟؟؟😳😳نداریم که😳😳😳 کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به
نفس۳۱۷۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 2435 یعنی اطمینان نکنم؟ دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
نفس۳۱۷۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 2435 برم یه بار دیگه کلیپو نگا کنم دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
نفس۳۱۷۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 2435 نفس:✅ #اسکراب_سفیدکننده_پوست♨️ آب لیمو ترش +شیر+عسل+ زردچوبه +شکر راترکیب کنید روی مناطفی که تیره هستند مثل زانو آرنج . شرمگاهی بزنید.🔰تا ۳ روز استفاده باعث پنبه ای شدن پوست میشود.➖➖➖➖➖➖➖➖اطلاعات عمومی بانوان 👇📕 @eitaa_etelaatomoomi 📘 دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
نفس۳۱۷۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 2435 ای بابا ..حالا کافی بود تاپیک مادر شوهر وخیانت میزدم ..پر میشد زود عه دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃