2777
2789
عنوان

گریه کردم امشب....

174 بازدید | 5 پست

سه سال پیش تو عقد جدا شدم خواستگارام خوب نبودن این آخری خوب بود امدن خوشم امد دیگه نیومدن دلم شکسته ،خدا میدونه من سرطلاقم مقصر نبودم خودم به آب و آتیش زدم زندگیم درست بشه ،نشد😔خدا از شوهر قبلیم نگذره

خدا بزرگه ناراحت نباش آن شا ا.. یه بخت خوب نصیبت میشه

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
خدا بزرگه ناراحت نباش آن شا ا.. یه بخت خوب نصیبت میشه

ثنا جون نبودی چند وقت

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام دوستان وقت بخیر 

گروه زدم واتس اپ با کمترین هزینه بیشترین اطلاعاتو داشته باشید.

مشاوره خصوصی هم هرکس خواست دایرکت پیام بده.

مطالبی که دراختیار شما دوستان قرار میدم:

باور*تغییر باور .*جذب*درخواست کردن *تجسم خلاق.*کلام *قدرت سوال کردن.*درمورد واقعیت خودمون*احساس*ارتباطات*تند خوانی…*هدف گذاری..*عزت نفس*توحید*ثروت*فرشتگان*سابلیمینال بیوکنزی .*بازی فراوانی *

اذکار مجرب *

خلاصه کتاب های معروف روانشناسی*

کلیپ واهنگ های انگیزشی *

برای اطلاع از قیمت دایرکت.

ثنا جون نبودی چند وقت

عزیز دلم بیشتر میخوندم تاپیکا رو زیاد نظر نمیدادم

الان دوباره افتادم به نوشتن😁

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
عزیز دلم بیشتر میخوندم تاپیکا رو زیاد نظر نمیدادم الان دوباره افتادم به نوشتن😁

😘😘😘

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔