2777
2789
عنوان

هتل مشهد لطفآ بیاید تورو خدا😲😨

463 بازدید | 14 پست

سلام عزیزان لطفآ تجربه هاتون در مورد هتل و هتل آپارتمان مشهد بگید لطفآ دریغ نکنید کمک کنید جای خوب برم🌹🌷

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رفتم الماس 2 خوب بود 

ممنون نزدیکه حرمه؟ غذاهاش خوبه

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
هتل الماس ۱ خیلی خوبه ۴ستارس ولس در حد مدینه الرضلس که ۵ ستارس..من هردو رو رفتم الماس اتاقش بهتره مد ...

ممنون عزیزم

هتل(پاسارگاد) مااونجا رفتیم سال۹۵ عاااااالی بود.

ماه عسل رفته بودیم😍

خدایا آقامهدی  رو به خودت سپردم مراقبش باش که صحیح و سالم بدنیا بیاد 😍                                   خداجون شکرت  گل پسرم۲۵تیر۹۸ صحیح و سلامت  بدنیا اومد 😍😍
هتل(پاسارگاد) مااونجا رفتیم سال۹۵ عاااااالی بود. ماه عسل رفته بودیم😍

واقعآ کجا بود ؟ امان رضای چنده؟

فکرکنم امام رضا۵ اگراشتباه نکنم 🤔

خدایا آقامهدی  رو به خودت سپردم مراقبش باش که صحیح و سالم بدنیا بیاد 😍                                   خداجون شکرت  گل پسرم۲۵تیر۹۸ صحیح و سلامت  بدنیا اومد 😍😍

من هتل اپارتمان پرنیان رفتم

خیلی خیلی راضی بودم

اپارتماناش عالی و شیک و تمیز بود 

نسبتا جدید بود بخاطر همین خیلی تمیز بود همه چیش

غذاهاشم خوببود

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!

پاسارگاد ده دقیقه پیاده تاحرم.

ممنون نزدیکه حرمه؟ غذاهاش خوبه

اره والله عالی بود

اگر قیمت مهم نیس

امام رضا 18 اس

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
اره والله عالی بود اگر قیمت مهم نیس امام رضا 18 اس

دوره بیشتر نظرم نزدیک حرمه امام رضا ۲یا۳