2777
2789
عنوان

زالو درمانی

2779 بازدید | 46 پست

سلام دوستان میشه تجارب خوبو بد و درمان هایی ک اززالو درمانی داشتید اینجا ب اشتراک بذارید؟ 

من خودم استفاده نکردم 

شوهرم‌پارسال واس سینوزیت انداخت عالی بود ولی باید ۲ جلسه دیگ میرفت ک نرفت

خودم بخاطر شرایط کاری ک قبلا داشتم‌پاهام یکم واریس داره میخواستم بندازم میترسم

فامیلامون انداختن میگن خیلی خوب بوده 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه مردا   کجا میزارن  مشکل ناباروری دارن

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
نترس نگاشون نکنی ترس نداره منم مث شمامیترسیدم باترسم.مقابله کردم

شما زالو انداختید؟

قبل و بعدش چه چیزهایی رو رعایت کردید؟

زخمهاش چقد طول کشید خوب بشه؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
گرونه من امتحان نکردم

خیلی ک گرون نی الان ویزیت چل تومن ایناس بادارو صدوخردی میفته

زالو دونه ای پونزدهه دوسه بار مینویسه برات تا شصت واینامیشه نهایت صد.البته بستگی ب مشکلت هم داره

فقطططط چندشه من دوبار انداختم یادم میفته حالم بد میشه 😩😩برای لک صورت انداختم بدتر شد طب سنتی برای زالو نسخه خاصی داره میگه نباید سر خود بندازین اول پاکسازی بدن بعد زالو و حجامت وگرنه نتیجه عکس داره

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن