2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا من باید برم دارم میمیرم از استرس البته دکتر گفت بیهوشی کامل😢😢

خواهرم هفته پیش کلونوسکوپی شد،اصلا درد نداشت،بیهوش کردن با داروهای خواب آور،یک ربع طول میکشه،ولی خب چون بیمارستان شلوغ بود دیر نوبتش شد،بعدش که بهوش اومد یه کم طول کشید هوشیار بشه بعدشم باهم برگشتیم خونه

بیهوشی کامل هیچی نمیفهمی وقتی هم به هوش میایی هیچ دردی نداری البته اگه توی مطب های خصوصی انجام بدی

نه تو  بیمارستان خصوصیه داداشم چند بار انجام داده اونو نیمه بیهوش کردن ولی به من گفت بیهوشی کامل

فقط یه شب قبلش یه پودرایی میدن باید بخوری که باعث میشه بیرون روی بگیری و باید اینقدر شکمت کار کنه تا هیچی تو روده هات نمونه،خواهرم میگفت اون دستشویی رفتنا سختتر از کلونوسکوپی بود  

فقط یه شب قبلش یه پودرایی میدن باید بخوری که باعث میشه بیرون روی بگیری و باید اینقدر شکمت کار کنه تا ...

اره میدونم عزیزم من روده هام مثل ساعت کار میککرد یهویی مشکل دار شد

اره میدونم عزیزم من روده هام مثل ساعت کار میککرد یهویی مشکل دار شد

انشاالله که چیزی نیست،خواهر منم خیلی یهویی وضعیت رودش بهم ریخت،جواب کلونوسکوپی رو که برد دکتر نشون داد گفت خداروشکر مشکلی نیست استرستو کم کن و رژیم غذاییو رعایت کن،خواهرم خیلی یبوست داره و اذیت میشه،برای شما هم انشاالله که چیزی نیست

انشاالله که چیزی نیست،خواهر منم خیلی یهویی وضعیت رودش بهم ریخت،جواب کلونوسکوپی رو که برد دکتر نشون د ...

ممنون عزیزم من دفع خون تو مدفوع داشتم دوبار  اصلا مشکل دیگه ای ندارم ممنون از روحیه دادنت😊😊😊