2777
2789
عنوان

با کلاسی یا چی؟؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 55 پست
میشه اسم کتاباشو بگی همه رو منم به شدت دنبالاین قضیه م از نظر خودمم کسی باکلاسه که مهربون باشه همیشه ...

کتاب افسانه کاریزما اولیویا فاکس

ایین دوستیابی دیل کارنگی

چگونه با هر کسی صحبت کنیم لیل لوندز 

سه تا فاکتور مهم هست اولیش این که طرف حس کنه شما قدرتمندی دوما شما بهش توجه کنی و سوما باهاش گرم بگیری اینایی که شما گفتی برای گرم گرفتنه و کاملا درسته اما اگر حس کنن قدرتی نداری سو استفاده میشه ازت تو کتاب اولی کاملا توضیح میده چطوری شخصیت قوی داشته باشی و قدرت خودتو نشون بقییه بدی

نشنیدم چی فرمودین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی موردو یادم رفت مهارت ها تجربیات جالب هم خیلی مهمه مثلا کسی که سه تا زبان بلده رانندگی بلده میتونه ...

چندتا از کتابارو معرفی میکنی عزیزم؟

میشه برا حاجتم صلوات بفرستید🥰
کتاب افسانه کاریزما اولیویا فاکس ایین دوستیابی دیل کارنگی چگونه با هر کسی صحبت کنیم لیل لوندز  ...

دقیقا قدرت و خوب اومدی یکی از چیزایی میدونم قدرت میاره پوله بقیه شو نمیدونم مرسی عزیزم لطف کردی یه دنیا ممنون 😘❤

قربونت برم حتما شماام خیلی چیزا خوب داری

مرسی  عزیزم ولی دیروز فهمیدم چقدر صدای خوب و حرف زدن باکلاس جذابیت داره رفته بودم پیش یه خانم دکتر صداش خیلی قشنگ بود مدل حرف زدنشم یه جوری بود جالب بود  خودشم مهربون حرف میزد از اونورم چون دکتر بود به قول دستمون قدرت داشت خیلی خوشم اومد و جذاب بود 🥰

مرسی  عزیزم ولی دیروز فهمیدم چقدر صدای خوب و حرف زدن باکلاس جذابیت داره رفته بودم پیش یه خانم د ...

اره تاثیر داره من همش درحال کنفرانس دادنم خخخ

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈