2777
2789
عنوان

با کلاسی یا چی؟؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 55 پست
دوست من منو کشته  فکر میکنه اداس

😂😂😂

من خانم خوشبخت هستم..الان در سال ۱۴۰۰.۵.۱۵ هستم..خدا را شکر میکنم که با کسی که دوست داشتم ازدواج کردم.خدارا شکر میکنم که خانواده همسرم مرا تا این حد دوست دارند..خدارو شکر میکنم که به من یه پسر خوشگل و سالم و باهوش داده است.......خدارا شکر که سال ۹۸ سال رسیدن به معشوقم شد...‌

ی کتابی داشتم کلا همین قضیرو بحث میکنه 

اخلاق: شعور و شخصیت طرف

موقعیت اجتماعی: تحصیلات استقلال مالی صاخب کسب و کار بودن ماشین داشتن و خونه داشتن و تحصیلات و موقعیت اطرافیان 

کاریزما:نحوه صحبت کردن زبان بدن هوش اطلاعات اعتماد به نفس لیدر یا رهبر بودن

ویژگی های بدنی: ظاهر صدا تمیر و مرتب و شیک بودن 

اینا کلشون درست باشه طرف باکلاس دیده میشه

نشنیدم چی فرمودین؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ی کتابی داشتم کلا همین قضیرو بحث میکنه  اخلاق: شعور و شخصیت طرف موقعیت اجتماعی: تحصیلات استقل ...

اره چ خوووب

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈
اره چ خوووب

ی موردو یادم رفت مهارت ها تجربیات جالب هم خیلی مهمه مثلا کسی که سه تا زبان بلده رانندگی بلده میتونه تو جمع قشنگ سخنرانی کنه اهل ادبیاته ده تا کشورو سفر کرده قطعا با ی ادم معمولی متفاوته اگر علاقه داری میتونم بهت کتاباشو مهرفی کنم من کارم با ادمای پولدار بود خیلی برام مهم بود که باکلاس باشم خیلی مطالعه کردم و جواب گرفتم

نشنیدم چی فرمودین؟

عزیزم من از صدام خیلی خوشم نمیاد بعضب وقتا که به زبون مادری حرف میزنم احساس میکنم صدام کلفت شده ولی فارسی حرف زدنی مشکلی نیست زیاد یعنی آواز تاثیر داره رو خوش صدایی برم ؟؟؟

عزیزم من از صدام خیلی خوشم نمیاد بعضب وقتا که به زبون مادری حرف میزنم احساس میکنم صدام کلفت شده ولی ...

راستش اواز رو صدا تاثیر داره ولی من برا تغییر صدام نرفتم کلا صدام خوب بود و ساز میزدم

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈
ی موردو یادم رفت مهارت ها تجربیات جالب هم خیلی مهمه مثلا کسی که سه تا زبان بلده رانندگی بلده میتونه ...

میشه اسم کتاباشو بگی همه رو منم به شدت دنبالاین قضیه م از نظر خودمم کسی باکلاسه که مهربون باشه همیشه مثبت نگر باشه و حرفای خوب بزنه تحت هیچ شرایطی فحش نده همیشه بوی خوب بده لباسای مرتب بپوشه 

ی موردو یادم رفت مهارت ها تجربیات جالب هم خیلی مهمه مثلا کسی که سه تا زبان بلده رانندگی بلده میتونه ...

خیلی خووبه ولی نع من اوکیم تقریبا خخخ میخواستم نظر دوستانو بدونم