2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 46 پست
من ۸ ماه اقدام بودم حامله شدم متاسفانه سقط شد بعد اونم یه سال و نیمه اقدامم و ناامید 

متأسفم😳

غصه نخور عزیز دلم , خدا بزرگه ☺

و قل رب أنزلنی منزلا مبارکا و أنت خیرالمنزلین  

واسه اطمینان آخرشب و الآن مجددأ بی بی چک گذاشتم اون قبلیا مدیکور بودن یکی الآن لاوین رزِ

اول صبح هم آزمایش دادم جوابش عصر آماده میشه بخدا دل تو دلم نیس😫

اینم عکساش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم مثبته مارو هم خبر کن خیلی خوشحال شدم منم دعا کن

ان شاءالله عزیزم چشم حتما🌺

خدا ان شاءالله به شما هم اولادی سالم و صالح عنایت کنه😗

باور میکنی دیگه طاقتم تموم شده دارم خودم رو سرگرم میکنم تا عصر برم واسه جواب فقط دعا کن که بحق امام حسین نخوره تو ذوقم و همه چی واقعی باشه😭آخه یکی دو سری پیش هم با وجود بی بی مثبت خورد تو ذوقم😞

خدا نکنه عزیزدلم , ان شاءالله تنت همیشه سالم باشه🙏 بابت دعای زیباتم ممنونم گلم 😘 دَرکِتَم میکنم م ...

حرفات خیلی دلنشین بود خواهری ممنونم😘😘😘

راستی اگه خواستی بیا تایپک ما همه مثل خواهریم باهم درد دل میکنیم این تایپک مال سه سال پیشه اگه خواستی بگو لینک بزارم بیا از تجربه های بقیه هم استفاده میکنی عزیزم🤩

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ                    و من در انتظار معجزه🤲
متأسفم😳 غصه نخور عزیز دلم , خدا بزرگه ☺

چشم 😚 توکل به خدا بالاخره باید خودش بخواد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ                    و من در انتظار معجزه🤲
واسه اطمینان آخرشب و الآن مجددأ بی بی چک گذاشتم اون قبلیا مدیکور بودن یکی الآن لاوین رزِ اول صبح هم ...

به به💝💝💝

حرفات خیلی دلنشین بود خواهری ممنونم😘😘😘 راستی اگه خواستی بیا تایپک ما همه مثل خواهریم باهم درد دل ...

فدات گلم خوشحال شدم 😘💓

بزار عزیزم☺

فدات گلم خوشحال شدم 😘💓 بزار عزیزم☺

😚😊😚

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1290296/دوستان-اقدامی-گرامی-بیاین-دورهم-باشیمتل-نداریم-گذاشتن-ادرس-تل-ممنوع