دوستان دوست صميمي كه مث خواهره واسم 4سال پيش كه بچش 1سالش بود تو ي حادثه شوهرشو ازدست داد ناگفته نمونه خيليرهم راضي نبود از زنگيش بعد بچه دارشدنش متوجه اعتياد شوهرش شد به شدت هم رفيق باز بود البته خصوصيات خوبم داشت خدا بيامرز.بهرحال تو اين 4سال كه بيوه شده خواستگار داشت كه يا سنشون بالا بود يا كلا مجرد بود ودوستم هميشه ميگفت دوست دارم باكسي ازدواج كنم كه شرايطش به خودم بخوره.1ماه قبل محرم يكي اومد خواستگاريش كه زنشو طلاق داده بو بچه هم نداشت دوست من ازنظر سن شغل ظاهر و...ميخواست بهش جواب مثبت بده كه بعد دوسه جلسه از طريق واسطه شون پيغام داد كه بخاطر بچه نه.حالا بماند كه چقدر خورد تو ذوق دوستم كه پسنديده بودش.حالا بعد يكي دوماه پيغام داده كه من تو اين دوماه سعي كردم باقضيه ي بچه كنار بيام.دوستم نميدونه قبول كنه يانه ميگه كسي كه اونروز گفت بچه نه بعدهاسرهرچيزي بچه را بهونه نكنه و ....
همون اول نباید قبول میکرد خیلیا میشناسن بعد طلاق دوباره برگشتن به هم حتی اگه ازدواج کنن از اونجایی که زنه زنده س ممکنه برگرده له هیچ عنوان قبول نکنه کسی باشه که زنش مرده باشه خوبه
دخترخاله خودم طلاق گرفت به علت خيانت شوهرش.بعد چندسال با يه مجرد ازدواج كرد الانم ازش بچه دارشده تازه ميخواد بچه كه ازشوهر قبليش هست را هم حضانتشو بگيره ظاهرا خوشبختن