2777
2789
عنوان

بیبی چک خودکاری

| مشاهده متن کامل بحث + 6404 بازدید | 46 پست
اگه اشتباه نکن لاوین رز بود یدونه ام خودکاری مدیکور

مال من مارک رودس بود دربارش نشنیدی تا الان؟ مارک مدیکور قطره چکونیش ی هاله خیلی محو انداخته بود برام 

همه دنیام همسرم 💙💜جونم مامانم🌸عمرم بابام😘قلبم داد‌اش و ابجیم💝💝💝خدایا حکمتتو شکــــــــــر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من مارک رودس بود دربارش نشنیدی تا الان؟ مارک مدیکور قطره چکونیش ی هاله خیلی محو انداخته بود برام ...

ببین فردا یا پس فردا تکرار کن ایشالا ک مثبت عزیزم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
ببین فردا یا پس فردا تکرار کن ایشالا ک مثبت عزیزم

ممنون عزیزم برا شمام اینجور بود هالش؟

همه دنیام همسرم 💙💜جونم مامانم🌸عمرم بابام😘قلبم داد‌اش و ابجیم💝💝💝خدایا حکمتتو شکــــــــــر 
ممنون عزیزم برا شمام اینجور بود هالش؟

اره عزیزم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
كى اينجور هاله زده بود روز چندم؟

من ای وی افی بودم گلم مثل شما طبیعی نیست گلم

منم پارسال ک فکر کردم باردارم بی بی خودکار مارک رودس مثبت شد عین ماله توشد الان ک ۲۰روزه عقب انداختم ...

ینی باردار نبودی؟؟؟؟

ن عزیزم

ینی منم نیستم دیگ چرا پس مثبت شد انقد دلمو خوش کرد خدااا