2777
2789
عنوان

سرکار

283 بازدید | 27 پست

سلام  یه کاری واسم جور شد با شرایط خوب و عالی ولی همسرم نمیزاره  برم،میگه دخترم گناه داره از صبح اسیر بشه صبح باید با خودت بلندش کنی ببری و بیاری، خیلی اعصابم خورده من عاشق کار کردنم ولی بخاطر بچم...بنطرتون چکار کنم برم یا نه؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهرمم همینو میگه ولی خودم واقعا از دیشب که جواب کردم کارمو مثل چی پشیمونم هی می.گم دوباره ز بزنم

مردا این بهونه ها رو میارن چون از مستقل شدن زن ها می ترسن می خوان همیشه وابسته و مطیع باشن

ممنونم خداجون
مردا این بهونه ها رو میارن چون از مستقل شدن زن ها می ترسن می خوان همیشه وابسته و مطیع باشن

دقیقا همینه ولی اون میگه من خودم هرچقدر بخوای بهت پول میدم بری کلاس و اینور و انور ولی بچه گناه داره

کارت چیه ؟حقوقش خوبه؟ اگه خوبه که حتما برو همسرت میخواد همیشه وابسته اش باشی که راضی نمیشه

کار حسابداری ، ساعت ۸ تا ۳و نیمه سرویس هم داره حقوقشم قانون کار 

وقتی نمیزاره نرو بری باز غیراز کار که خسته میایی خونه باز هم اعصاب خوردی تو خونه داری باهمسرت

بدم میاد از خونه‌موندن حس میکنم بهترین موقعیت زندگیمو از دست دادم میدم دیگه هیچ پیشرفتی نمیکنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز