2777
2789
عنوان

قرص ال دی

98 بازدید | 9 پست

من یه هشت روز مونده به پریود مصرف قرص شروع کردم الان پریود  میشم علائم پریود دارم دل دارم موعدم ۱۷ ماهه پنجشنبه هم کربلا میخوام برم چکار کنم . 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

خب قطع نکن تا نشی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خب قطع کردی مگه؟قطع نکنی که پریود نمیشی

ضمنا اگه ادامه بدی تا وقتیکه قطع کنی پریود نمیشی

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب قطع کردی مگه؟قطع نکنی که پریود نمیشی ضمنا اگه ادامه بدی تا وقتیکه قطع کنی پریود نمیشی

آخه علائم پریود دارم بعدم دیر استفاده کردم مطمئنی نمیشم قطعش نکنم 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
آخه علائم پریود دارم بعدم دیر استفاده کردم مطمئنی نمیشم قطعش نکنم 

نه نمیشی ولی علایم پریودی رو خواهی داشت

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪
علایم پریود دارم دیر مصرف نکردم نمیشم یعنی 

نه علایمش رو سر موعد داری ولی نمیشی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....