2777
2789
😂😂😂 داییم تو این کاره منم یه جورایی ازش اطلاعات گرفتم

اع پس بیزحمت بپرس دیش معمولی بخوایم بگیریم چطوره خوبه؟؟ شبکه های اصلی مثل منوتو و جم سریز و ۲۴تیوی و اینا رو بگیره حله

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اع پس بیزحمت بپرس دیش معمولی بخوایم بگیریم چطوره خوبه؟؟ شبکه های اصلی مثل منوتو و جم سریز و ۲۴تیوی و ...

دیش معمولی خودمونم خواستیم بخریم گفت از هر کسی نخرید الان اکثرا خیلی نازکن با یه باد کج و کوله میشه. آره دیش خوب تنظیم بشه و  ماهواره hd  باشه و تی وی هم hd باشه میگیره

دیش معمولی خودمونم خواستیم بخریم گفت از هر کسی نخرید الان اکثرا خیلی نازکن با یه باد کج و کوله میشه. ...

اها .اره تلویزیونمون hd ایه

ماهواره اچ دی میتونی بیزحمت بپرسی چقدره؟

ببخشیداااا مرسی

اها .اره تلویزیونمون hd ایه ماهواره اچ دی میتونی بیزحمت بپرسی چقدره؟ ببخشیداااا مرسی

ما خودمونم پارسال خریدیم. ارزونترین بالای 200.دیگه بستگی داره اگه جنس خوب بخوای در حد 400 تومن خوبه

یکی دو ماهواره ساپورت میکنه یعنی چی؟؟؟ منظورتون یاهست و ایناس؟ بعد چه فرقی دارن این ماهوارع ها 

مثلا معمولی یا هاتبرد با یوتلست

یا یاهست 

وبی دیش گردون

ترکست ، نیل ست ، بدر ، یوتلست ، یاهست و یه یوتلست دیگه که ما داریم 

بیشتر ماهواره ها رو ساپورت میکنه

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   

در تاریخ امروز یعنی 14020607  یک رسیور معمولی نسبتا خوب در حدود 2 تومن با دیش و ال ان بی و پایه و قیچی بدون سیم و فیش و نصب

البته دیشهای سیمانی و فلزی درجه یک هم هستند که به تنهایی 1 تا 6 تومن قیمت میخوره  البته گرونشو با پایه آرمیچر یا همون گردون میتونی تهیه کنی که وسعت گیرندگی بالایی داره