2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 32 پست

ببین همشون همینن چون پدرومادرن ونگرانن .....نمیگم حرکتشون درسته ولی اگه میخوای کسی دخالت نکنه و شوهرتم که اهل پنهون کردن ناراحتیش نیست دوتاراه داری یا وقتی با هم جر وبحثی دارین شوهرت نره دیدن مادرش یا کلا تو هم بیخیال باش و اگه هزار دفعه دیگه هم ازت پرسید فقط بگو نمیدونم مگه ناراحت بود؟ 

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم
ب شوهرت بگو یجوری نباشه ک عالم و ادم بفهمن ی بحثی داشتین دیگه 

گفتم بهش،اخه ميدوني خب طبيعيه دو نفر وقتي با هم بحث داشتن نميتونن بازم جلوي بقيه بگو و بخند داشته باشن!ناخود اگاه از چهره و كم صحبتي مشخص ميشه ناراحتي.ولي دليل نميشه ز بزنه بپرسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم بهش،اخه ميدوني خب طبيعيه دو نفر وقتي با هم بحث داشتن نميتونن بازم جلوي بقيه بگو و بخند داشته با ...

اونم نگران میشه خب. 

طبیعی نیس وقتی خوب و خوش نیستین میرید مهمونی ک

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
وااا خب از هم دلخورین یا بینتون مشکلی پیش اومده نرین خونه‌مادرشوهرت تا وقتی اشتی کنین

اخه ميدوني خب طبيعيه دو نفر وقتي با هم بحث داشتن نميتونن بازم جلوي بقيه بگو و بخند داشته باشن!ناخود اگاه از چهره و كم صحبتي مشخص ميشه ناراحتي.ولي دليل نميشه ز بزنه بپرسه.

مادرشوهر منم اینطوریه ببینه ناراحتیم میپرسه ولی من ناراحت نمیشم از پرسیدنش چیزی هم شده باشه بهش میگم

نه من هرسري ميگفتم چيزي نشده.اين سري ناراحت شدم گفتم از خودش بپرسيد لابد بهاطر منه!!!خسته شدم از اين سوال!!!

😂 ميخواي ج بدم فحش بدم قطع كنم  خخخخ

نه بابا اونکه بدتره.😂😂.شمارشو کلا مسدود کن،خخخ.یه راه دیگم هست هردفعه قبل اینکه شوهرت بره خونه مادرش یه کاری کن شادبشه.آبنبات چوبی چیزی بهش بده،،جایزه ای چیزی😂

ما قبلا این مشکل رو داشتیم البته اوایل عروسی ...الان هرچقدرم از هم دلخور باشیم جلو خانواده شوهرم نشو ...

اخه طبيعيه دو نفر وقتي با هم بحث داشتن نميتونن بازم جلوي بقيه مثل قبل باشن!ناخود اگاه از چهره و كم صحبتي مشخص ميشه ناراحتي.ولي دليل نميشه ز بزنه بپرسه

نه من هرسري ميگفتم چيزي نشده.اين سري ناراحت شدم گفتم از خودش بپرسيد لابد بهاطر منه!!!خسته شدم از اين ...

منظور بدی نداره که میپرسه عزیزم مادره نگرانه شما فک میکنی که مادره فک میکنه تو کاری کردی شوهرت ازت ناراحته ولی اینطوری نیست

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ات رو تغییر میدن
خب مادره نگرانه مشکلی بینتون پیش بیاد.. اتفاقا اگ چهار بار هم بابای شما زنگ بزنه شوهرت حساب کار دستش ...

من اعتقاد دارم مسائل كوچيك تو زندگي هر زن و شوهري پيش مياد و به هيچ احدي مربوط نيست و ورود خانواده به اون قضيه فقط باعث ميشه موضوع بزرگ سه.خانواده تا زماني كه بچه ها نخوان نبايد دخالت كنن

نريم تابلو تره كه حتما چيزي شده كه نميرم سر بزنم بهشون!

وا دقيق همون فردای دعوا میرید؟ خو ی روز بعد اشتی برید

ینی بعد 2 روز اشتی نمیکنین؟؟ 

یا هرروز باید سر بزنین؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
منظور بدی نداره که میپرسه عزیزم مادره نگرانه شما فک میکنی که مادره فک میکنه تو کاری کردی شوهرت ازت ن ...

نه من دوست دارم شوهرم خودش غيرمستقيم به مادرش حالي كنه كه اينكارو نكنه!ميخوام خودشو بذاره جاي من!تصور كنه هربار كه ما دلخوريم بابام ز بزنه چرا دخترم تو خودشه و ناراحته!قطعا اونم بدش مياد و حس ميكنه پدرم داره دخالت ميكنه!ولي من مامان و بابام هروقت ميبينن من و همسرم بارهم حرف نميزنيم مامانم ميگه چيزي شده؟ميگم نه .دگه پيگير نميشن

وا دقيق همون فردای دعوا میرید؟ خو ی روز بعد اشتی برید ینی بعد 2 روز اشتی نمیکنین؟؟  یا هرروز ...

نه مثلا يك هفتس سر نزديم .دو روز قبلش يه كمي دلخوريم و با هم سرسنگين هستيم،مجبوريم بريم سر بزنيم بهشون،

اخه طبيعيه دو نفر وقتي با هم بحث داشتن نميتونن بازم جلوي بقيه مثل قبل باشن!ناخود اگاه از چهره و ...

باید یاد بگیرید کسی از مسایل بینتون باخبر نشه ....جلو بقیه باهم خوب باشید .....اتفاقا این طبیعیه وقتی یه مادر بچشو ناراحت ببینه زنگ بزنه بپرسه چی شده ...