2777
2789
عنوان

ولخرجیه آیا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 83 پست
من اونروز۲۰۰دادم کفش خریدم ۱۰۰هم دادم موهامورنگ کردن تازه فرستادم بروشام بخرمن حوصله اشپزی ندارم برا ...

فکر کنم مردا خوششون میاد پولاشونو خرج کنی

ی ضدآفتاب و لباس ریزو و یدونه لباس از خودمم پول گذاشتم روش

مبارکت باشه بپوش جلوش قر بده ناز کن یکم از تعریف کن ، بگو مرسی آقای مهربونم گولش بزن مردا عاشق اینکاران بعدم با لوسبازی بگو وای فلان لباس زیر یا هرچی دیگه رو دیدم واییی اینقدر قشنگ بود ولی پولم دیگه نرسید

برای شادی روح پدرم صلوات

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم مردا خوششون میاد پولاشونو خرج کنی

اره واقعادرحدش من تصمیم گرفتم به خودم برسم

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
ممنون گلم توام خرج کن.بخدا از مرد و این زندگی سهممون چیه؟خونه اش؟ماشینش؟بچه هاش😑😑😑هیچی بخدا.حقمو ...

افرین

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
گفتم ی ضد آفتاب و لباس و چنتا لباس زیر از خودمم پول گذاشتم

مبارکت باشه ،خرید حال ماخانماروخوب میکنه وقتی ناراحتم دیگه شوهرم وپسرم میدونن میگن فقط بروخرید   

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
مبارکت باشه ،خرید حال ماخانماروخوب میکنه وقتی ناراحتم دیگه شوهرم وپسرم میدونن میگن فقط بروخرید &nbs ...

واقعا تاثیر داره😂😂من امروز دل درد داشتم سرکار نرفتم دیگه ساعت11 حوصله م سر رفت رفتم خیابون

2790
2778
2791
2779
2792