2777
2789
عنوان

ولخرجیه آیا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 83 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خوب کردی مردا زود به شرایط عادت میکنن خرج کنی براش عادی میشه خرج نکنی هم براش عادی میشه بعدا نمیذاره خرج کنی

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

اصن به روی خودت و روی شوهرت نیاز ک زیاد خرج کردی ک براش میشه عادت،،دیگه همیشه واسه خرج کردنات باید توضیح بدی  براش،،،اصن بهش نگو خرجش کردم

زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉

نه اصلا چرا اینطور فکری کنه اصلا این موضوع که خانه پدرت اینطور بودی رو به هیچ عنوان پیشش مطرح نکن ، بعدشم اصلا این حس رو نداشته باش که شوهرت اینطور رفتاری داشته باش ، هرچیم خریدی برو با خوشحالی نشونش بده بعد همه رو که نشون دادی یه بوس ازش بکن بگو مرسی شوهرمهربانم 

برای شادی روح پدرم صلوات

من اونروز۲۰۰دادم کفش خریدم ۱۰۰هم دادم موهامورنگ کردن تازه فرستادم بروشام بخرمن حوصله اشپزی ندارم برای اولین کاراینجوری کردم قبلاخیلی مراعات میکردم خیلی خیلی ولی ازاون روزی که خرج کردم رفتارش عوض شده بیشتراحترام میزاره بهم نمیدونم منظورموچجوری بیان کنم

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
شرایط ک الان واسه همه سخته ولی نیاز مالی ب اون صورت نه

حالا چی خریدی دوستم ؟

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
2790
2778
2791
2779
2792