2777
2789
عنوان

اعصابم خورده

2651 بازدید | 18 پست

هی خودمو کنترل کردم نیام تاپیک بزنم ولی باز اومدم.اخه من از این تاپیک ها خوشم‌نمیاد زیاد بزنم.گفتم شاید شما بتونید یخورده آرومم کنید.

دیشب رفتیم خونه مادرشوهرم بچم مدام ورجه وورجه میکرد..مادرشوهرمم قبلا چنددفعه ای پیش اومده بود به بچه ولی خطاب به من میگفت تقصیر مامانته که اتقدد شیطونی چون یکی دیگه بچه نمیاره .باید الان یه بچه دیگه تو بغلش باشه و اینا.

بچم ۴سالشه ولی هنوز خونه خودمون نرفتیم ،ماشین نداریم.الانم که بچه ها از همون اول که باردار میشی تا آخر خرج دارن منم فعلا نمیخوام شوهرمم اوایل میگفت بابد دومی بیاریم ولی من قانعش کردم اونم قبول کرده تا خونه خودمون دومی بیاریم.

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

چون  پست بالا طولانی میشد بقیه ش رو اینجا میگم...

دیشب بچم خیلی شیطونی مبکرد چنددفعه مادرشوهرم گفت تقصیر مامانته که بچه نمیاره منم سکوت کردم بلکه کوتاه بیاد و دیگه نگه..دفعه آخر انگشت اشاره ش رو تو هوا تکون داد و با صدای بلند و یکم لبخند چاشنیش کرد و گفت هممممه اینا زیر سر توئه(اسمم رو گفت).باید یکی دیگه میوردی

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خوبی میکنی،😬ولی در کل نمیدونم به مادرشوعرا چه ربطی داره این قضیه؟؟چون خودشون تتند تند زاییدن فک میکنن ما هم باید همینجور باشیم،فک کنم میترسیدن آب قطع بشه 😆😆😆

یکی همراه من،حدودا ۱۳ماهه عروسی کرده،بچه دومیش تو راهه😐اونوقت مادر شوهرم به من میگه تو هنوز پنج ماهته؟؟؟

گمانم درد و مرهم را ....تو یکجا دیدی من تنها.... که بعد از درد بی درمان .....نبودم هیچ مَحرم را 

کار خوبی میکنی،😬ولی در کل نمیدونم به مادرشوعرا چه ربطی داره این قضیه؟؟چون خودشون تتند تند زاییدن فک ...

وا 😲😲😲من اولی رو زاییدم دیگ اصلا حاضر نیستم باردار بشم و نمیخام تا آخر عمرم هم کاش شوهرم اینو قبول کنه 

منم اعصابم خرد شد گفتم تقصیر پسرته که خونه نساخته(تنبلی کرد خونه رو نساخت واسه همین خونع ساختنمون افتاد توی گرونی ها).اونم گفت خونه که ندارید نباید بیارید؟گفتم نه فلانی هم(نوه ش هم سن منه) تا خونه نرفته بود نیورد منزورم بیشتر به این بود که به جای نصیحت کردن من نصیحت اون میکردی...بعد دیگه یکم بحث کردیم بعدشم‌من سکوت کردم.شوهرمم فقط گفت من خودمم فعلا نمیخوام.اینجور ک گفن مادرشوهرمم گفت اره نمیشه هم بچه اورد و هم خونه ساخت...گمونم متوجه شد من ناراحت شدم.ولی چ فایده هردفعه میگه.من رو بت جاریم مقایسه میکنه میگه اون بچه شیر به شیر داره.روحیه جاریم با من فرق داره اگه ده تا هم بیاره عین خیالش نیست.

من گفتم هرکی هروقت بخواد بچه دار میشه

جدیدا که اعصابم که خرد میشه تو خواب دندون قروچه میکردم دیشبم خودم فهمیدم داثتم دندونام رو هی فشار میدادم

اوی خوبه شوهرت چیزی گفت 

اره خوب شد یه کلام حرف زد.اوایل که اگه جواب میدادم بعدا دعوامم میکرد.این اولین دفعه بود اینجوری جواب میدادم در حضورشوهرم.

حساس نشو. اصل بهش فکر نکن. همه مامان ها و مامان بزرگ ها و مادرشوهرا همیشه میگن باید بچه دوم رو زود ب ...

من حساسم.یکی دو دفعه نیست..بارها و بارهاا گفته.من یدفعه ندیدم نوه ش رو نصیحت کرده باشه شایدم کرده و من نشنیدم.

درکل دخالت میکنه.به رنگ در خونمون هم‌گیر داد چرا این رنگی کردید.

بچم قطره میدادم میگفت اینا چیه میدید بچم.شیر خشک میدادم میگفت شیرخشک میدید بچم؟

وا 😲😲😲من اولی رو زاییدم دیگ اصلا حاضر نیستم باردار بشم و نمیخام تا آخر عمرم هم کاش شوهرم اینو قبو ...

بچه ت چندسالشه؟شوهر من تاره زایمان کرده بودم میگفت سال دیگه بازم میخودم.الانم میگه خونه خودم برم ۳ ۴ تا پشت هم بچه میخوام.من یکی که زایمان کنم تا ۳ ۴ سال طول میکشه جثه و روحیم آمادگی پیدا کنه