2789

دقت نکردم.

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همین جوریه . وقتی دستمو رو شکمم میزارم هم تکون میخوره

عزیزم هفته هات که بیشتر بشه دستت رو هم که نزاری و فقط نگاه به شکمت کنی میبینی که چجودی شکمت تکون میخوره

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن

عزیزم هفته هات که بیشتر بشه دستت رو هم که نزاری و فقط نگاه به شکمت کنی میبینی که چجودی شکمت تکون میخ ...

😂😂😂😂اره الهی خدا نی نیامون صحیح سالم دستمون بده

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍
عزیزم هفته هات که بیشتر بشه دستت رو هم که نزاری و فقط نگاه به شکمت کنی میبینی که چجودی شکمت تکون میخ ...

از عکس العملش خوشم میاد انگار زودی جواب میده. پسرم که دستش رو میزاره اصلا تکون نمیخوره