2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی درد بدیه 

من موقعی میرفتم دستشویی میخواستم گریه کنم البته الانم کامل خوب نشدم هنوز

ولی رفتم دکتر گفت کلا زخم شده 

بهم از ی کرم ساختنی داد از داروخونه گرفتم ک چربش کنم

گفت توی تشت اب گرم بشین

بعدم ملین داد از اینا 

این پودر ملین خوردنیه یا مالیدنی

اینو با ی لیوان اب یا ابمیوه قاطی میکنه صبح ی بار شبم ی بار میخوره  دکتر ب من اینو گفت برای من ک زخم مقعد و یبوست داشتم شما نمیدونم ولی داروی خوبیه

زخمت خوب شد؟مال خواهرمم زخم شده

اره اینا رو بخوره موثره 

من دکتر ی کرم ساختنی هم داد بزنم 

من الان ی هفته اس مصرف میکنم دیگه اون درد وحشتناک رو ندارم احساس میکنم داره خوب میشه 

توی اب گرم هم مرتب بشینه 

بیماران مبتلا به هموروئید به خوبی می‌دانند که دفع کردن مدفوع چقدر می‌تواند عذاب آور و درد آور باشد. یکی از راه‌های عالی برای دفع راحت‌تر مدفوع استفاده از نرم کننده‌‌های مدفوع است. مکمل‌های دارای فیبر بالا مانند پسیلیوم به خوبی می‌تواند باعث جلوگیری از یبوست شود و خاصیت نرم کنندگی مدفوع را دارند. به همین دلیل پیشنهاد می‌شود حتما از این مواد که به شکل‌های مختلف قابل تهیه از داروخانه‌ها هستند استفاده کنید. طریقه مصرف این نرم کننده‌ها هم به این صورت است که شما در طول روز بین 1 تا 3 بار به صورت خوراکی از این محصول استفاده می‌کنید. استفاده بیش از اندازه از این مواد در طولانی مدت می‌تواند باعث ایجاد مشکلات گوارشی به ویژه تنبل شدن سیستم گوارش شود. کمپرس سرد یا استفاده از یخ، مسکن سریع درد هموروئید یخ و کمپرس سرد خاصیت بی حس کنندگی دارند به همین دلیل پیشنهاد می‌شود حتما روزی چند بار از کمپرس سرد برای کاهش درد استفاده کنید. توجه داشته باشید که به هیچ عنوان یخ را به صورت مستقیم روی محل هموروئید قرار ندهید و حتما یخ را درون پلاستیک یا پارچه قرار دهید سپس از آن استفاده کنید. استفاده از کمپرس سرد و یخ می‌تواند به کاهش درد به ویژه در بواسیرهای بزرگ کمک زیادی کند و درد بیمار را تا حد قابل قبولی کاهش دهد. پوشیدن لباس‌های گشاد و غیر پلاستیکی برای افرادی که دچار هموروئید با درجه بالا و بزرگ هستید پیشنهاد می‌شود که از لباس‌های پنبه‌ای به جای استفاده از لباس‌های تنگ با جنس پلی استر و پلاستیک استفاده کنند. تمیز نگه داشتن محل بواسیر می‌تواند تا حد قابل قبولی به کاهش درد و روند بهبود بیمار کمک کند. همچنین پیشنهاد می‌شود به برای جلوگیری از تحریک شدن پوست و بواسیر به هیچ عنوان لباس‌های خود را با شوینده‌های دارای عطر و حاوی مواد حساسیت زا نشویید. هاماملیس انجیلی یا فندق افسونگر؛ کاهش دهنده خارش و درد بواسیر