2777
2789
عنوان

محتاج دعا برای خونه دار شدنم

144 بازدید | 17 پست

مستاجربودن خیلی بده .همش دلشوره جابه جا واضافه شدن کرایه خونه واسترس .‌‌و.....خدایا خودت فرجی کن که همه مستاجران خونه داربشن وبندگانت را محتاج بنده ات نشن .ان شاءالله همه صاحب خونه بشن واسه منم هم دعاکنید   مسافرین کربلا  اونجا رسیدین التماس دعا ی مخصوص  که منم از مستاجری نجات پیداکنم به حق این روزای عزیز   الان در به در دنبال خونه ایم   خیلی خیلی گرون شده امسال خونه ها  برام دعا کنید خونه ای خوب و قیمت مناسب پیداکنم   ممنون از لطفتون و محبتتون دوستان گلم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برات صلوات فرستادم.ان شاءالله خدا براتون یه خوبشو بده

ممنون گلم الهی به حاجت دلتون برسین  منم براتون صلوات میفرستم  بخدا بغض کردم از این مستاجری و سختیاش 

الهی همه کسانی که مستاجر هستند به زودی زود خونه بخرن ....اما عزیزم راه خونه دار شدن کار کردن پول درآوردن و مدیریت مالی زندگی هست تا بتونید یه خونه بخرید ان شالله

دوستای گلم ممنونم از لطفتتون ، عزیز ان   ممنون از دعاها ی خیرتون     الهی که زندگیاتون سرشار از برکت و لطف خدای مهربون باشه  و به خواسته های دلتون برسین 

ممنون گلم الهی به حاجت دلتون برسین  منم براتون صلوات میفرستم  بخدا بغض کردم از این مستاجری ...

میفهممت.خودم همین درد رو دارم

لطفا برای عاقبت بخیر شدن من یک صلوات بفرستین ممنونم😘

عزیزم خیلی درکت میکنم و هزار بار دعا میکنم الهی که خونه دار بشید 

واقعا سخته 

ما پول گذاشتیم بانک وام بگیریم یهو خونه گرونشد پولمون موند توی بانک صابخونه 40 میلیون گذاشت روی پولش 

خداشاهده نصف موهای سرم سفید شد در عرض یکسال