2777
2789
عنوان

لیفان ایکس ۵۰

1138 بازدید | 4 پست

کسی داشته؟

میخوام بخرم میخوام بدونم کسی تجربه داشتنشو داره 

فقط کسایی که خودشون داشتن یا دارن نظر بدن خواهشا

خدایا شکرت بچمو برگردوندی فقط خودت حفظش کن من طاقت یک لحظه دوریشو دیگه ندارم خدایا خودت کمکم کن طعم آغوشش بچش ام الان یک سال نیمه منتظرم دستاشو بگیرم

ماداشتیم مدل ۹۵شرایطی ۶۳تومن تموم شدبرامون تواون زمانی که دستمون بودتقریبا نزدیک ۳سال خیلی اذیت شدیم بازما شانس آوردیم پسرعموی همسرم گرفت سر۲۰روزگیربکسش مشکل پیداکرد۲۸تومن هزینه کردن درست کردن همونجام فروختنش ۳۵تومنم ضررکردن،ولی ماقبل اینکه به اونجا برسه قبل عیدفروختیمش۸۰تومن فعلاال۹۰گرفتیم بی دردسر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر عزيز من خانم نيستم اين ماشينو هم ندارم اما چون وحشتناك به ماشين علاقه دارم اصولاًً بى اطلاع نيستم از ماشينها و اميدوارم اطلاعاتم به كارتون بياد. بدنهء اين ماشين كپى از آلفارومئو هستش كه از لحاظ قشنگى تو ماشيناى چينى نمرهء قبولى ميگيره. راستى قبل از هر چيز بگم كه ماشينهاى چينى خوب مثه همين X50 لاستيكش به توليدات داخل مى ارزه و كلاً اطلاعات منفى در مورد ماشينهاى چينى كار خودروسازاى داخلى هستش. گيربكس اتومات  X50 از  نوع cvt هستش كه اگه بخوام عاميانه بگم شما تعويض دنده رو اصلاً احساس نميكنين. نسبت به قيمتش شتاب و سرعتش معقوله و بهتره اتوماتش رو بخرين. و البته دنده اتومات سوار شدن يه كم فوت و فن خودشو داره كه اگه بلد باشين كمتر به گيربكس فشار مياد. موتورش هم ١٥٠٠ هستش كه ١٠٢ اسب قدرتشه كه يه كوچولو كمه. اما داشتن سيستم EBD يا حفظ تعادل ماشين هنگام ترمز در جاده لغزنده و يا پيچها از نقاط مثبت اين ماشينه بعلاوهء ترمز ٤ چرخ ديسك ABS. و مثل همهء ماشينهاى خارجى كمى با تأمين قطعات يدكى بايد مدارا كنين چون ممكنه طول بكشه تا به دستتون برسه.  يه مورد هم كه خيلى خيلى تو هندلينگ ماشين تأثير داره اينه كه به محض اينكه خريدينش به مباركى و ميمنت حتماً روى رينگ خودش يه سايز لاستيك پهن تر بخرين. لاستيك خودش ١٩٥ هستش و شما ٢٠٥ بندازين. خيلى فرق خواهد كرد تو قدرت مانور و هندلينگ. اميدوارم تونسته باشم اطلاعات مفيدى در اختيارتون گذاشته باشم

من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود
استارتر عزيز من خانم نيستم اين ماشينو هم ندارم اما چون وحشتناك به ماشين علاقه دارم اصولاًً بى ا ...

سلام الان هم پیشنهاد میدید کلا بین رنج قیمت 500 چه ماشینی پیشنهاد میدید که امکانات خوبی داشته باشه