2777
2789
عنوان

کادو تولد

54 بازدید | 10 پست

سلام. بچه ها ۲۰ روز دیگ تولد عشقمه(دوستیم هنوز). نمیدونم کادو تولد واسه پسر چی باید خرید چیزی به ذهنم نمیاد. چطوری سوپرایزش کنم. راهنمایی کنید واسه کادو شیک و باکلاس مررررسی

واسه نی نی دار شدنم نفری یه صلوات بفرستین لطفا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به هزینه ربط داره

ساعت

پیراهن

ست سوییشرت شلوار

ست کیف و کمربند

ست کراوات و دکمه سرآستین

دستبند چرمی

زنجیر

انگشتر

بگو چیا برات خریده بهت بگم کدوم مناسب تره بگو چن وقته دوستین

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
به هزینه ربط داره ساعت پیراهن ست سوییشرت شلوار ست کیف و کمربند ست کراوات و دکمه سرآستین دستبند ...

دو سال تقریبا.. دستبند و کیف چرم و اینا رو خریدم قبلا.  کروات و سر استینم استفاده نمیکنه

من اولين بار ست چرم خريدم براى شوهرم اون موقه نامزد بوديم  كيف پول و كمربند و جاكليدي از چرم د ...

قبلا خریدم واسش

دو سال تقریبا.. دستبند و کیف چرم و اینا رو خریدم قبلا.  کروات و سر استینم استفاده نمیکنه

اون چیا برلت خریده دخترم

فصلشم هست سوییشترت شلوار خوبه ها دوست داری بیشتر خرج کنی کتونی هم بزار کنارش

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
اون چیا برلت خریده دخترم فصلشم هست سوییشترت شلوار خوبه ها دوست داری بیشتر خرج کنی کتونی هم بزار کنا ...

اون کادو زیاد داده بهم از لباس گرفته تاکیف و کفش و لوازم ارایشی و این چیزا.... اره سویشرت هم خوبه. مرسی فدات

کت اسپرت سوئیشرت ریش تراش اگه اهل ورزشه لباس ورزشی.کفش ورزشی مارک ادوکلن اورجینال  هدست س ...

😍😍😍😘😘😘😘 مرسی عزیزم