2777
2789
عنوان

مشکل از کیه؟؟

64 بازدید | 6 پست

خب ما دوست و رفیق زیاد داریم ولی هر از چند مدتی از یکیشون زده میشیم... از نظر من و شوهرم یا شاید دلایلی که اینجا بیارم صد درصد اونا مقصرن... هر کدومشون یه عیبی دارن... ولی مگه میشه ادم نسبت به همه اینجوری باشه... اینم بگم که دعوو و کنتاکت نداریم فقط چون رفتاراشون از نظر ما خیلی نچسب و بده رابطمون رو کم میکنیم

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍
مشکل فرهنگی الان خیلی ها این مشکلو دارن علتشم دیکتاتور بودن ادما متوقع بودنشون و اینکه میخوان همه طب ...

یعنی ما دیکتاتور و متوقع هستیم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی ما دیکتاتور و متوقع هستیم؟

نه نه سوتفاهم شده میگم دلیلش اینه که یکی از طرفین دیکتاتوره و متوقع یعنی دلش میخواد همه طبق اون چیزایی که میخواد رفتار کنن من که اصلا خبر ندارم مشکل از کی بوده 😄 ولی اینو چک کنید که اگه طرفتون خیلی ادم متوقعیه از شما ولی قدم از قدم براتون بر نمیداره خطرناکه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
نه نه سوتفاهم شده میگم دلیلش اینه که یکی از طرفین دیکتاتوره و متوقع یعنی دلش میخواد همه طبق اون چیزا ...

به نظرم من جز متوقع محسوب میشم تنها دلیلمم اینه که توقع دارم محبت و احترامامونو ببینن ارزش بدن‌با رفاقت ولز متاسفاته هنه فقط فکر منافع خودشونن

به نظرم من جز متوقع محسوب میشم تنها دلیلمم اینه که توقع دارم محبت و احترامامونو ببینن ارزش بدن‌با رف ...

اینکه الان واقعا ارزش و احترام کم شده شکی نیست توش من‌خودم‌همیشه رنج میبرم چون‌مسیله تورو دارم انرژی میزارم ولی برعکس طرف خوردم‌میکنه گاهی وقتا دوست دارم برم تو غار که آدمی نباشه ولی منظورم نبود که برچسب بزنی رو خودت عزیزم شاید طرف مقابلت متوقعه 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده