2777
2789
عنوان

موهای مادرم دارن ریزش میکنن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 34 پست

طرز تهیه روغن بنفشه

پایه زیتون یا کنجد:

گل بنفشه را در ظرفی (ترجیحاً) شیشه‌ ای قرار دهید و روی آن روغن کنجد یا زیتون(روغن پایه) ریخته تا جایی که روی گل‌ها برسد، یک ماه آن را بگذارید، می‌توان آن را پشت شیشه در معرض نور (غیرمستقیم) آفتاب قرار داد و هرچند روز آن را تکان داد تا مواد آن خوب جا به جا شود، پس از یک ماه می‌توان روغن را صاف کرد و اگر بخواهیم روغن بهتری داشته باشیم باید دوباره در آن گل بریزیم و یک ماه بگذاریم و اگر ده ماه این کار را انجام دهیم روغن بنفشه به‌ دست‌ آمده بسیار عالی و مؤثر در درمان انواع بیماری‌ها است.

بهتر است در تهیه روغن بنفشه از گل نیمه‌ خشک استفاده شود و بدون ساقه باشد زیرا اگر تر باشد کپک می‌زند و اگر خشک باشد مواد آن دیر جذب می‌شود، دقت شود که از آتش (حرارت) و نور مستقیم آفتاب نباید استفاده کرد. روغن بنفشه علاوه بر سردرد برای سینوزیت و آسیب مغز (ضربه‌ مغزی) درمان است.

اگر گل بنفشه قبل از اینکه کاملاً خشک شود و به حالت نیمه‌ خشک در روغن ریخته شود اثرش بیشتر است، همچنین اگر گل را نیم کوب کنند بهتر است و حجم آن کم می‌شود، اگر هر ماه گل‌ها عوض شود تا ده ماه این روغن بنفشه واقعاً معجزه خواهد بود، البته حداقل دو ماه باید گل بنفشه در روغن ریخته شود.

پایه ی زیتون برای ریزش مو و لطافت صورت

پایه کنجد برا سینوزیت و میگرن

روش مصرفم میزارم برای هر کدومشون جداگانه..

طب_اسلامی#  

روغن_بنفشه_زیتون#  

روغن_بنفشه_کنجد_زیتون#   

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
طرز تهیه روغن بنفشه پایه زیتون یا کنجد: گل بنفشه را در ظرفی (ترجیحاً) شیشه‌ ای قرار دهید و روی آن ...

روش مصرف برای ریزش مو

روغن بنفشه زیتون هرشب روی ملاج و چند قسمت پوست سر

ملاج (قسمت جلوی سر)

روغن_بنفشه_زیتون#  

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متوسطه..۷۴کیلواس قدشم تقریبا ۱۵۰..نه دراون حد زرد نیست..واسه صفرا با ازمایش مشخص میشه؟

برای تعیین مزاج حضوری بره مزاج شناس چون خیلی مهمه

اون بالا اول یه بار گفتم روغن بنفشه کنجد ولی اشتباه شد برای ریزش مو روعن بنفشه با پایه زیتون هست

روش تهیه گذاشتم

پایه کنجد برای موارد دیگری هست مثل سینوزیت میگرن ووو

این روغن ها آماده شم هست ولی از جای معتبر بگیر حتما توشهرتون مرکز فروش معتبر داروی طب اسلامی هست

یه سایتم هست شفا مارکت از اونم میتونی بگیری

http://shafaamarket.com/

این روغن ها آماده شم هست ولی از جای معتبر بگیر حتما توشهرتون مرکز فروش معتبر داروی طب اسلامی هست یه ...

بله جای معتبرم میشناسم خیلی لطف کردین ممنون از اطلاعاتتون انشالله که جواب بگیرم و خیالم راحت بشه